Povezane vesti
Zvezdin remont – otišao Brazilac, stigao Japanac
Sputnik pre 15 sati
Crvena zvezda nastavila je sa promenama u igračkom kadru u završnici prelaznog roka, pa je istog dana ozvaničila dolazak japanskog reprezentativca Jute Nakajame, dok je brazilski napadač Bruno Duarte karijeru nastavio u Vasko da Gami. Nakajama je sa… »
Juta Nakajama novi fudbaler Crvene zvezde
Serbian News Media pre 16 sati
Japanski fudbaler Juta Nakajama potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas beogradski klub. „Zaista sam srećan što sam ovde i što sam deo tima sa velikom istorijom. Imao sam veliku želju da se ponovo vratim u Evropu. Crvena… »
Juta Nakajama novi fudbaler Crvene zvezde
Radio sto plus pre 17 sati
“Zaista sam srećan što sam ovde i što sam deo tima sa velikom istorijom. Imao sam veliku želju da se ponovo vratim u Evropu. Crvena zvezda mi je ponudila ugovor pre nekoliko dana i odmah sam odlučio da dođem”, rekao je Nakajama za klupski sajt. Kako se… »
Zvanično: Juta Nakajama postao drugi Japanac u istoriji Crvene zvezde
N1 Info pre 18 sati
Juta Nakajama je i zvanično fudbaler Crvene zvezde, postao je drugi Japanac u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba. Levonogi štoper je potpisao ugovor na tri plu jednu godinu sa Zvezdom i u crveno-belom će nositi dres sa brojem 3. Crvena zvezda će… »
Novo pojačanje na Marakani: Potpisao još jedan igrač iz Azije!
Hot sport pre 19 sati
Crvena zvezda dobila je novo pojačanje u defanzivnoj liniji. Juta Nakajama zvanično je postao fudbaler crveno-belih, a 29-godišnji reprezentativac Japana potpisao je trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu. Nakajama na… »
Nakajama potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom
Euronews pre 18 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde je japanski defanzivac Juta Nakajama, koji je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu. Japanac će u novom klubu nositi dres sa brojem tri. Nakajama nije krio zadovoljstvo… »
Nakajama zvanično obukao dres Crvene zvezde!
B92 pre 18 sati
Japanski fudbaler Juta Nakajama novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Nakajama (29) je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio dres sa brojem tri. "Zaista sam srećan… »
Japanac predstavljen na Marakani: Razvio Zvezdin šal, pa poručio ovo!
Večernje novosti pre 18 sati
Crveno-beli rešili pitanje u defanzivi, dolaskom iskusnog defanzivca. FOTO: FK Crvena zvezda Japanski fudbaler Juta Nakajama novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub. Nakajama (29) je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor… »
Juta Nakajama je novi igrač Crvene zvezde
Politika pre 18 sati
Nakajama (29) je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor. Japanski fudbaler Juta Nakajama novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub. Nakajama (29) je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju produžetka… »
Zvezda hitno dovela štopera: Posle "petarde" u Češkoj stigao Japanac na Marakanu
Mondo pre 19 sati
Crvena zvezda je dočekala novo pojačanje, stigao je Juta Nakajama. Klub se zvanično oglasio i zanimljivom slikom je ozvaničio dolazak iskusnog štopera iz Japana. Videli smo da je na meču sa Viktorijom iz Plzenja uprkos sjajnim odbranama i odbranjenom… »
Moj srećan broj je 66: Mateja Gašić odbio brojne ponude i potpisao ugovor sa novosadskom Vojvodinom
Večernje novosti pre 24 sata
MATEJA gašić novo pojačanje novosadske Vojvodine, potpisao je četvorogodišnji ugovor, do 2030. , a zbog dresa sa brojem 66, za koji kaže da mu je srećan broj, odbio je brojne ponude. U Vojvodinu je, kako kaže, došao da po trofeje i da ostavi dubok trag… »
Novi igrač Novosađana Mateja Gašić: Zbog Voše sam odbio brojne ponude
Dnevnik pre 1 dan
Novi fudbaler Vojvodine Mateja Gašić ponosan je zbog dolaska u redove „stare dame“. Novalija u dresu Vojvodine je potpisao ugovor do 2030. godine i ne krije da mu je čast i privilegija što je postao deo ovako velikog kluba. – Sjajno se osećam, po dolasku… »
Vojvodina dovela pojačanje iz Superlige: Fudbaler odbio ponude iz inostranstva zbog „stare dame“!
Hot sport pre 1 dan
Desni bek stigao je iz FK Radnik Surdulica, a poručuje da je dolazak u redove „stare dame“ najbolji potez za nastavak njegove karijere! FK Vojvodina nastavlja da jača tim za nastavak sezone, a novo ime u redovima „stare dame“ je Mateja Gašić. Dosadašnji… »
Vesti dana »
Borba sa požarima kod Sjenice i na Stolovima, opasnost od vetra u Peščari
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
Očekuje se intenzivniji saobraćaj: Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih
Jeziva nesreća kod Negotina: BMW udario srnu, sleteo s puta i zakucao se u drvo, žena izgubila život
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih