Povezane vesti
Seo za volan traktora pod dejstvom benzodiazepina: Prijepoljcu (42) određeno zadržavanje, sledi prekršajna prijava
Užice oglasna tabla pre 26 dana
Četrdesetdvogodišnji muškarac iz Prijepolja isključen je iz saobraćaja nakon što je policija tokom kontrole utvrdila da traktorom upravlja pod dejstvom benzodiazepina, saopšteno je iz policije. – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju… »
Seo za volan traktora pod dejstvom benzodiazepina: Prijepoljcu (42) određeno zadržavanje, sledi prekršajna prijava
RINA pre 26 dana
Prijepolje – Četrdesetdvogodišnji muškarac iz Prijepolja isključen je iz saobraćaja nakon što je policija tokom kontrole utvrdila da traktorom upravlja pod dejstvom benzodiazepina, saopšteno je iz policije. - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u… »
Vesti dana »
CMG:Predsednik Kine počeo zvaničnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama
Pravo u centar pre 24 minutajoš 31 povezana
Nikola Jovanović o orušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Danas pre 35 minutajoš 19 povezanih
Sudija naložio Trampu da ukine zabranu pristupa Beloj kući za CNN, MS NOW i Politiko
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 40 minutajoš 15 povezanih