Povezane vesti

„Hoće Zapadnjaci da nam kažu: 'Vi Srbi ste jedini krivci” Vučić: Imam saznanja da će presuda Tačiju biti najvećim delom…

„Hoće Zapadnjaci da nam kažu: 'Vi Srbi ste jedini krivci” Vučić: Imam saznanja da će presuda Tačiju biti najvećim delom…

Dnevnik pre 17 sati
OSEČINA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima saznanja da će presuda jednom od vođa tzv. OVK Hašimu Tačiju, čije je izricanje zakazano za 16. septembar, biti takva da pokrije pritvorske dane, a da će najvećim delom biti… »
Vučić o presudi Tačiju: Imam saznanje da će biti najvećim delom oslobađajuća

Vučić o presudi Tačiju: Imam saznanje da će biti najvećim delom oslobađajuća

Danas pre 18 sati
Predsednik Srbijre Aleksandar Vučić je danas izjavio da ima saznanja da će presuda bivšem lideru Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) „pokriti pritvorske dane“, ali da će najvećim delom biti oslobađajuća. Vučić je rekao da „igra oko raznih tribunala i… »
"Voleo bih da kažem da sam se prevario" Vučić otkrio saznanja koja ima o presudi protiv Hašima Tačija: "Biće nešto osuđujuće…

"Voleo bih da kažem da sam se prevario" Vučić otkrio saznanja koja ima o presudi protiv Hašima Tačija: "Biće nešto osuđujuće…

Blic pre 18 sati
Predsednik Vučić kaže da ima saznanja da će presuda Hašimu Tačiju biti uglavnom oslobađajuća Kaže da to šalje poruku da su Srbi jedini krivci Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naveo da ima saznanja da će presuda protiv bivšeg vođe tzv. OVK Hašima… »

Vesti dana »