Povezane vesti
„Hoće Zapadnjaci da nam kažu: 'Vi Srbi ste jedini krivci” Vučić: Imam saznanja da će presuda Tačiju biti najvećim delom…
Dnevnik pre 21 dana
OSEČINA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima saznanja da će presuda jednom od vođa tzv. OVK Hašimu Tačiju, čije je izricanje zakazano za 16. septembar, biti takva da pokrije pritvorske dane, a da će najvećim delom biti… »
Vučić o presudi Tačiju: Imam saznanje da će biti najvećim delom oslobađajuća
Danas pre 21 dana
Predsednik Srbijre Aleksandar Vučić je danas izjavio da ima saznanja da će presuda bivšem lideru Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) „pokriti pritvorske dane“, ali da će najvećim delom biti oslobađajuća. Vučić je rekao da „igra oko raznih tribunala i… »
"Voleo bih da kažem da sam se prevario" Vučić otkrio saznanja koja ima o presudi protiv Hašima Tačija: "Biće nešto osuđujuće…
Blic pre 21 dana
Predsednik Vučić kaže da ima saznanja da će presuda Hašimu Tačiju biti uglavnom oslobađajuća Kaže da to šalje poruku da su Srbi jedini krivci Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naveo da ima saznanja da će presuda protiv bivšeg vođe tzv. OVK Hašima… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen odlaže posetu Srbiji i BiH zbog predstojećih izbora
Naslovi.ai pre 3 satajoš 54 povezane
"Nismo spremni za Evroligu, imali smo samo 11 treninga": Navaro otkrio problem koji je imao u timu, dotakao se glavnih igrača
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Proglašena izborna lista "Autentična desnica - Miloš Jovanović", kao i lista Narodne Srbije koja se povukla
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih
Tramp zabranio pristup Beloj kući novinarima televizija CNN, MSNOW i portalu Politiko
Insajder pre 51 minutajoš 12 povezanih