Povezane vesti

Hodža: Albanija nije deo bilo kakvog destabilizujućeg scenarija u Crnoj Gori

Hodža: Albanija nije deo bilo kakvog destabilizujućeg scenarija u Crnoj Gori

N1 Info pre 12 sati
Želim snažno i jasno da naglasim da Albanija nije deo bilo kakvog destabilizujućeg scenarija u Crnoj Gori, susednoj zemlji, prijatelju, partneru i savezniku u NATO, sa kojom delimo isti projekat članstva u Evropskoj uniji (EU), niti bilo gde drugde… »
Vućić kaže da Beograd ne uslovljava Podgoricu na evropskom putu

Vućić kaže da Beograd ne uslovljava Podgoricu na evropskom putu

Slobodna Evropa pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak povodom izjave crnogorskog premijera o mogućem hibridnom delovanju protiv njegove zemlje uz učešće zvaničnika dve države regiona, da nije reč o Srbiji. Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je u… »
"Znam čoveka, u dušu ih znam" Vučić o Spajiću i navodnom hibridnom delovanju: "Siguran sam da on nije mislio na svoju Srbiju"…

"Znam čoveka, u dušu ih znam" Vučić o Spajiću i navodnom hibridnom delovanju: "Siguran sam da on nije mislio na svoju Srbiju"…

Blic pre 16 sati
Vučić smatra da se Spajićeva izjava verovatno odnosi na Hrvatsku, jer Srbija nema nikakve zahteve osim priznavanja većinskog jezika srpske zajednice Spajić je izjavio da poseduje ozbiljne bezbednosne informacije o pokušajima destabilizacije Crne Gore… »
Albanija odbacuje da je umešana u pokušaje destabilizacije Crne Gore

Albanija odbacuje da je umešana u pokušaje destabilizacije Crne Gore

Slobodna Evropa pre 15 sati
Albanija nije i da ne može biti deo nekog scenarija za destabilizaciju Crne Gore ili bilo koje druge zemlje, izjavio je u petak albanski ministar za Evropu i spoljne poslove Ferit Hodža (Hoxha). Hoža je time reagovao na izjavu premijera Crne Gore Milojka… »
Vučić: Samo mi je važno da Srbija bude ekonomski jača i da Srbi u Crnoj Gori imaju pravo na jezik

Vučić: Samo mi je važno da Srbija bude ekonomski jača i da Srbi u Crnoj Gori imaju pravo na jezik

Euronews pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga, kada je reč o Crnoj Gori, samo interesuje da Srbija bude ekonomski mnogo jača i da pravi sve veću razliku, kao i da sprski srpski narod ima pravo na svoj jezik i na svoju zastavu u Crnoj Gori… »
Vučić: Beograd ničim ne uslovljava Podgoricu na evropskom putu

Vučić: Beograd ničim ne uslovljava Podgoricu na evropskom putu

N1 Info pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Beograd ničim ne uslovljava Podgoricu na evropskom putu, povodom tvrdnje crnogorskog premijera Milojka Spajića da će dve zemlje "hibridnim mešanjem" pokušati da zaustave napredak Podgorice na… »

Vesti dana »