Povezane vesti
Sijeva vizija civilizacije inspiriše razmenu Kine i Egipta
Beta pre 12 sati
"Gde god da idem u prekomorske posete, ono što me najviše fascinira su civilizacije koje su stvorili ljudi različitih zemalja i etničkih grupa", rekao je jednom predsednik Kine Si Đinping. Egipat, kolevka jedne od najstarijih civilizacija na svetu, bio… »
Serbian News Media pre 12 sati
„Gde god da idem u prekomorske posete, ono što me najviše fascinira su civilizacije koje su stvorili ljudi različitih zemalja i etničkih grupa“, rekao je jednom predsednik Kine Si Đinping. Egipat, kolevka jedne od najstarijih civilizacija na svetu, bio… »
Radio sto plus pre 12 sati
Egipat, kolevka jedne od najstarijih civilizacija na svetu, bio je posebno privlačan za Sija. “Divio sam se Nilu, majci egipatske civilizacije, i bio sam zadivljen mudrošću i snagom egipatskog naroda”, napisao je Si u autorskom članku, objavljenom u… »
Pravo u centar pre 12 sati
„Gde god da idem u prekomorske posete, ono što me najviše fascinira su civilizacije koje su stvorili ljudi različitih zemalja i etničkih grupa“, rekao je jednom predsednik Kine Si Đinping. Egipat, kolevka jedne od najstarijih civilizacija na svetu, bio… »
Vesti dana »
Uspešna akcija okp za subijanje droga na ulazu u Novi Pazar (foto)
IndeksOnline pre 3 satajoš 1 povezana
Klimenko: Za 24 časa u Ukrajini poginulo 16 ljudi; Tajani: Ne očekujem da će Putin napasti NATO
RTS pre 25 minutajoš 3 povezane
Jutro toplo i sunčano, popodne nestabilno, mogući kratkotrajni pljuskovi
Nova pre 5 satijoš 4 povezane