Povezane vesti
Vučić: Tražiću da nemam obezbeđenje kad ne budem vlast, slaviće me brzo i blokaderi
Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po odlasku sa funkcije tražiti da nema obezbeđenje, navodeći da mu neće biti potrebno, kao i da će ga slaviti i sadašnji politički protivnici. „Godinu dana kad ne budem vlast slaviće me Srbi tako… »
Vučić: Tražiću da nemam obezbeđenje kad ne budem vlast, slaviće me brzo i blokaderi
Nedeljnik pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po odlasku sa funkcije tražiti da nema obezbeđenje, navodeći da mu neće biti potrebno, kao i da će ga slaviti i sadašnji politički protivnici. „Godinu dana kad ne budem vlast slaviće me Srbi tako… »
Jugmedia pre 10 sati
Vučić o slobodi kretanja tokom svoje turneje po Srbiji
Insajder pre 11 sati
Godinu dana pošto ne bude na vlasti, slaviće ga Srbi kao malo koga, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da mu slobodu kretanja mogu samo nasilno ograničiti. Aleksandar Vučić u poseti Malom Zvorniku. Foto: Tanjug/Miloš Milivojević… »
Beta pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po odlasku sa funkcije tražiti da nema obezbeđenje, navodeći da mu neće biti potrebno, kao i da će ga slaviti i sadašnji politički protivnici. "Godinu dana kad ne budem vlast slaviće me Srbi tako… »
Vučić ubeđen: Slaviće me Srbi
Vreme pre 12 sati
„Godinu dana pošto ne budem vlast, slaviće me Srbi, kao što će malo koga da slave“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će, godinu dana nakon što više ne bude na vlasti, među Srbima… »
"Slaviće me Srbi kao malo koga": Ovo je Vučićev odgovor na pitanje da li će smeti slobodno da šeta gradom kad ode s vlasti
Nova pre 12 sati
Godinu dana pošto ne bude na vlasti, slaviće ga Srbi kao malo koga, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da mu slobodu kretanja mogu samo nasilno ograničiti. Odgovarajući na pitanja novinara koji prate njegovu posetu Malom Zvorniku… »
Radio sto plus pre 11 sati
“Godinu dana kad ne budem vlast slaviće me Srbi tako kao što će malo koga da slave. Verujte mi na reč. I blokaderi i svi drugi”, naveo je Vučić, pri obilasku mesta Dona Borina, kod Malog Zvornika. Kako je dodao, “setiće se šta je bio predsednik i šta je… »
Pravo u centar pre 11 sati
Vesti dana »
Uspešna akcija okp za subijanje droga na ulazu u Novi Pazar (foto)
IndeksOnline pre 3 satajoš 1 povezana
Klimenko: Za 24 časa u Ukrajini poginulo 16 ljudi; Tajani: Ne očekujem da će Putin napasti NATO
RTS pre 25 minutajoš 3 povezane
Jutro toplo i sunčano, popodne nestabilno, mogući kratkotrajni pljuskovi
Nova pre 5 satijoš 4 povezane