Povezane vesti

"Želim da postanem deda" Taki otvorio dušu o Majinoj trudnoći sa Asminom, pa ponizio Staniju: Najlošija sa kojom sam...

"Želim da postanem deda" Taki otvorio dušu o Majinoj trudnoći sa Asminom, pa ponizio Staniju: Najlošija sa kojom sam...

Kurir pre 22 sata
Radomir Marinković Taki viđen je u blizini zgrade televizije "Pink", gde su mnogi pomislili da je došao kako bi snimio profil za " Elitu 10". Međutim, on je otkrio da je samo bio u prolazu. Na pitanje da li neko treba da ga se plaši ukoliko ipak uđe u… »
"Želim da postanem deda" Taki o Majinoj trudnoći, pa žestoko udario na Staniju: "Najlošija sa kojom sam bio"

"Želim da postanem deda" Taki o Majinoj trudnoći, pa žestoko udario na Staniju: "Najlošija sa kojom sam bio"

Telegraf pre 23 sata
Radomir Marinković Taki viđen je u blizini zgrade televizije "Pink", gde su mnogi pomislili da je došao kako bi snimio profil za "Elitu 10". Međutim, on je otkrio da je samo bio u prolazu. Na pitanje da li neko treba da ga se plaši ukoliko ipak uđe u… »
"Voleo bih da postanem deda" Taki Marinković o Majinoj trudnoći sa Asminom, opleo po Filipu Caru i Staniji: "Najlošija sa…

"Voleo bih da postanem deda" Taki Marinković o Majinoj trudnoći sa Asminom, opleo po Filipu Caru i Staniji: "Najlošija sa…

Blic pre 24 sata
Taki je podelio svoje mišljenje o mogućoj Majinoj trudnoći – kaže da još nije vreme i da bi voleo jednog dana postati deda. Njegov odnos prema Asminu Durdžiću se nije promenio i ne želi pomirenje, ali naglašava da svakodnevno komunicira sa ćerkom Majom… »

Vesti dana »