Povezane vesti

Ceo grad pevao uglas: Dara Bubamara podigla Leskovac na noge (foto)

Ceo grad pevao uglas: Dara Bubamara podigla Leskovac na noge (foto)

Večernje novosti pre 18 sati
LESKOVAC je večeras, na petoj večeri 36. "Roštiljijade", bio centar muzičkog spektakla. Folk zvezda Dara Bubamara podigla je grad na noge, a publika je od prvog do poslednjeg hita pevala sa njom uglas. Foto: Novosti Koncert je otvorila pesmom „Ćao… »
"Ovo je moj jug" Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv"

"Ovo je moj jug" Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv"

Telegraf pre 21 sat
Četvrto veče 36. Leskovačke roštiljijade obeležio je nastup mlade folk zvezde Aleksandre Mladenović, koja je svojim hitovima raspevala brojnu publiku. Poreklom iz Žitorađe, Aleksandra je prvi put nastupila na "Roštiljijadi" i pred svojim Južnjacima… »
Ovo je moj jug: Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv" (foto)

Ovo je moj jug: Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv" (foto)

Kurir pre 22 sata
Četvrto veče 36. Leskovačke roštiljijade obeležio je nastup mlade folk zvezde Aleksandre Mladenović, koja je svojim hitovima raspevala brojnu publiku. Poreklom iz Žitorađe, Aleksandra je prvi put nastupila na "Roštiljijadi" i pred svojim Južnjacima… »
Posebno mi je drago što sam obradila "Dođi": Aleksandra Mladenović o nastupu i emociji prema jugu Srbije, "akapela" obradama i…

Posebno mi je drago što sam obradila "Dođi": Aleksandra Mladenović o nastupu i emociji prema jugu Srbije, "akapela" obradama i…

Večernje novosti pre 23 sata
ČETVRTO veče 36. „Roštiljijade“ obeležio je nastup folk zvezde Aleksandre Mladenović, koja je svojim hitovima raspevala brojnu publiku i priredila veče za pamćenje. Foto: Cvetković Photography Poreklom iz Žitorađe, Aleksandra je prvi put nastupila na… »

Vesti dana »