Povezane vesti
Aktuelni rijaliti učesnik menja pol: Doneo konačnu odluku, evo kada će otpočeti proces
Mondo pre 9 sati
Rijaliti učesnik, Uroš Stanić, nakon dužeg razmišljanja doneo je odluku, pa je saopštio da menja pol. Ističe da je svestan da je to neminovno, pa je otkrio kada će otpočeti proces. Pogledajte kako izgleda Uroš Stanić: "Svi su mislili, i mama i tata, da… »
Učesnik Elite menja pol! Uroš Stanić otkrio bolne detalje: Otac mi je počeo uput, zaključao me u kupatilo i... Jeziva ispovest…
Kurir pre 8 sati
Rijaliti učesnik Uroš Stanić doneo je odluku, nakon dužeg razmišljanja, pa je saopštio da - menja pol. Ističe da je svestan da je to neminovno, pa je otkrio kada će otpočeti proces. "Svi su mislili, i mama i tata, da sam ja žensko, jer njima je doktor… »
Učesnik Elite menja pol Uroš Stanić otkrio tužne detalje: "Otac mi je pocepao uput za Dragišu Mišovića! Zaključao me je u…
Blic pre 9 sati
Ispričao je da mu otac nije dozvolio tranziciju, kažnjavao ga i ulivao mu strah. Stanić je naglasio da će odmah po izlasku iz rijalitija Elite 10 početi proces promene pola, jer se ne oseća kao muškarac. Rijaliti učesnik Uroš Stanić doneo je odluku… »
Vesti dana »
Uspešna akcija okp za subijanje droga na ulazu u Novi Pazar (foto)
IndeksOnline pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski: Amerikanci nas obavestili o sastancima u Moskvi, zahvalni smo na tonu prema Rusiji
Danas pre 6 satijoš 3 povezane