Povezane vesti
Naša glumica trudna po drugi put: Pokazala stomak i otkrila u kom je mesecu (video)
Mondo pre 1 dan
Glumica Marina Ćosić podelila je lepe vesti sa pratiocima na Instagramu i otkrila da sa suprugom Nikolom Mirkovićem očekuje prinovu. Marina je pokazala stomak i kroz šalu otkrila da je već u četvrtom mesecu trudnoće. "Malo sam naduvena zato što sam… »
Naša poznata glumica otkrila da je trudna: Pokazala stomak, a čestitke samo pljušte: "Naduvena sam, četvrti sam mesec"
Blic pre 1 dan
Vesti je prenela na duhovit i opušten način Izazvala je oduševljenje među pratiocima na društvenim mrežama. Glumica Marina Ćosić oglasila se na Instagramu i oduševila javnost prelepim vestima da je ponovo u drugom stanju. Ona je u duhovitom video-snimku… »
"Četvrti sam mesec", naša glumica podelila najdivnije vesti, trudna je po drugi put (video)
Kurir pre 1 dan
Glumica Marina Ćosić podelila je radnosne vesti sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram, obznanivši da ponovo očekuje prinovu. "Malo sam naduvena zato što sam četvrti mesec," poručila je uz smeh, pokazujući stomak, a brojne kolege i… »
"Malo sam naduvena zato što sam četvrti mesec": Naša glumica objavila da je trudna drugi put i pokazala stomak VIDEO
Nova pre 1 dan
Glumica Marina Ćosić podelila je lepe vesti sa pratiocima na Instagramu i otkrila da sa suprugom Nikolom Mirkovićem očekuje prinovu. Glumica Marina Ćosić podelila je lepe vesti sa pratiocima na Instagramu i otkrila da sa suprugom Nikolom Mirkovićem… »
Naša glumica trudna po drugi put! Pokazala stomak i otkrila u kom je mesecu: "Malo sam naduvena..."
Telegraf pre 1 dan
Glumica Marina Ćosić podelila je lepe vesti sa pratiocima na Instagramu i otkrila da sa suprugom Nikolom Mirkovićem očekuje prinovu. Marina je pokazala stomak i kroz šalu otkrila da je već u četvrtom mesecu trudnoće. - Malo sam naduvena zato što sam… »
Vesti dana »
Vatrogasci iz Prokuplja među 65 spasilaca koji su odbranili kuće od požara kod Lebana
Toplica press pre 2 satajoš 44 povezane
Crne brojke u Nepalu: Sve više stradalih u poplavama, ovo je nanoviji bilans (video)
Večernje novosti pre 7 satijoš 28 povezanih
Osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO saslušan u Beogradu
NIN pre 9 satijoš 29 povezanih
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih
Otvoren Niški filmski festival: Tanji Bošković uručena nagrada "Pavle Vuisić" za životno delo
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane