Povezane vesti
Bio je najveći promašaj u istoriji Zvezde, Piksi ga doveo na Marakanu, zvali su ga "majstor bez golova"
Telegraf pre 1 dan
Kako je Suzuki došao u Zvezdu? Defanzivac Juta Nakajama (29) u petak je zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i stavio se na raspolaganje timu pred izazove u Superligi Srbije i Ligi konferencije. Bivši igrač Kašive, Zvolea, Hadersfilda i Mačide… »
"Zvezda mi ponudila ugovor i eto me": Kako je Japanac Juta Nakajama završio na Marakani?
Mondo pre 1 dan
U petak, dan posle sramotne eliminacije iz Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj, Crvena zvezda je na treningu na "Marakani" dočekala novo pojačanje, Jutu Nakajamu. "Zaista sam srećan što sam ovde i što sam deo tima sa velikom istorijom. Imao sam veliku… »
Juta Nakajama novo pojačanje Crvene zvezde
Danas pre 1 dan
Novi fudbaler Crvene zvezde je japanski defanzivac Juta Nakajama, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa beogradskom klubom uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, te je zadužio dres sa brojem tri. – Zaista sam srećan što sam ovde i što sam… »
Vesti dana »
SRCE o incidentima u Užicu: Režim pokušava da zameni teze i krivicu prebaci na žrtve nasilja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila iz kojih država su nestali u klizištima
RTS pre 21 minutajoš 29 povezanih