Povezane vesti
"Pretukao me je sin pevača" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Uhvatila sam ga dok je vodio ljubav sa drugom devojkom"
Blic pre 21 dana
Preživela je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je šest nedelja bila u komi i dve godine nepokretna, te ima brojne ožiljke i zdravstvene posledice. Sada radi u prodavnici, ide kod psihoterapeuta i pokušava da izgradi novi život, dok je muziku… »
Pevačicu pretukao sin poznatog pevača kad ga je uhvatila s drugom: Dve godine bila nepokretna, jeziva ispovest
Mondo pre 21 dana
Marija Malivuk je otkrila da je otac tog čoveka poznati pevač, a progovorila je i o aferi sa Darkom Lazićem, s kojim su spajali prošlih godina. - Ja sam njega upoznala preko zajedničkog prijatelja. Baš mi je prijala njegova pažnja na početku veze. Kad… »
"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…
Kurir pre 21 dana
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Malivuk, javnosti postala poznata po takmičenju u " Pinkovim zvezdama", za Kurir je nedavno ispričala da ju je emotivni partner pretukao jer ga je uhvatila s drugom devojkom u stanu. Ona je otkrila da je otac tog… »
Vesti dana »
Osipanje izborne liste Evropska Srbija zbog odluke o izlasku na izbore
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za vikend: Toplo sa sunčanim intervalima i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 18 povezanih
"Magdalena, stojimo uz tebe": Oglasili se studenti u blokadi nakon što je novinarka napadnuta dok je snimala SNS štand u Nišu
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih
Ministarstvo rudarstva i energetike: Paušalne tvrdnje bez dokaza o raseljavanju usled geoloških istraživanja
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih