Povezane vesti

"Pretukao me je sin pevača" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Uhvatila sam ga dok je vodio ljubav sa drugom devojkom"

"Pretukao me je sin pevača" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Uhvatila sam ga dok je vodio ljubav sa drugom devojkom"

Blic pre 10 sati
Preživela je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je šest nedelja bila u komi i dve godine nepokretna, te ima brojne ožiljke i zdravstvene posledice. Sada radi u prodavnici, ide kod psihoterapeuta i pokušava da izgradi novi život, dok je muziku… »
Pevačicu pretukao sin poznatog pevača kad ga je uhvatila s drugom: Dve godine bila nepokretna, jeziva ispovest

Pevačicu pretukao sin poznatog pevača kad ga je uhvatila s drugom: Dve godine bila nepokretna, jeziva ispovest

Mondo pre 15 sati
Marija Malivuk je otkrila da je otac tog čoveka poznati pevač, a progovorila je i o aferi sa Darkom Lazićem, s kojim su spajali prošlih godina. - Ja sam njega upoznala preko zajedničkog prijatelja. Baš mi je prijala njegova pažnja na početku veze. Kad… »
"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…

"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…

Kurir pre 16 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Malivuk, javnosti postala poznata po takmičenju u " Pinkovim zvezdama", za Kurir je nedavno ispričala da ju je emotivni partner pretukao jer ga je uhvatila s drugom devojkom u stanu. Ona je otkrila da je otac tog… »

Vesti dana »