Povezane vesti
"Pretukao me je sin pevača" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Uhvatila sam ga dok je vodio ljubav sa drugom devojkom"
Blic pre 10 sati
Preživela je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je šest nedelja bila u komi i dve godine nepokretna, te ima brojne ožiljke i zdravstvene posledice. Sada radi u prodavnici, ide kod psihoterapeuta i pokušava da izgradi novi život, dok je muziku… »
Pevačicu pretukao sin poznatog pevača kad ga je uhvatila s drugom: Dve godine bila nepokretna, jeziva ispovest
Mondo pre 15 sati
Marija Malivuk je otkrila da je otac tog čoveka poznati pevač, a progovorila je i o aferi sa Darkom Lazićem, s kojim su spajali prošlih godina. - Ja sam njega upoznala preko zajedničkog prijatelja. Baš mi je prijala njegova pažnja na početku veze. Kad… »
"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…
Kurir pre 16 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Malivuk, javnosti postala poznata po takmičenju u " Pinkovim zvezdama", za Kurir je nedavno ispričala da ju je emotivni partner pretukao jer ga je uhvatila s drugom devojkom u stanu. Ona je otkrila da je otac tog… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ugašen požar kod Lebana, kod Vranja pod kontrolom, vatra iznad Jošaničke banje nakon udara groma
Insajder pre 57 minutajoš 43 povezane
Na meti bile i banke: Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Beta pre 3 satajoš 47 povezanih
Otvoren Niški filmski festival: Tanji Bošković uručena nagrada "Pavle Vuisić" za životno delo
N1 Info pre 58 minutajoš 22 povezane