Povezane vesti

"Možda jednog dana dođem u Srbiju": Arina Sabalenka čeka poziv Novaka Đokovića

"Možda jednog dana dođem u Srbiju": Arina Sabalenka čeka poziv Novaka Đokovića

Mondo pre 10 sati
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka brani titulu na US Openu, ali njena forma u poslednje vreme je daleko od šampionske. Poslednji put je slavila u Majamiju, da bi usledio pad forme i razočarenja na Rolan Garosu i Vimbldonu. Stoga je sada pod velikim… »
Sabalenka dolazi u Srbiju? "Toliko dugo sam prijateljica sa Novakom, a nikada nisam bila"

Sabalenka dolazi u Srbiju? "Toliko dugo sam prijateljica sa Novakom, a nikada nisam bila"

B92 pre 10 sati
Beloruska teniserka Arina Sabalenka ne krije želju da poseti Srbiju. Arina Sabalenka ne krije koliko joj je prijalo iskustvo igranja u paru sa Novakom Đokovićem na US Openu, iako njihov zajednički nastup u miks-dublu nije dugo trajao. Prvi reket sveta i… »
Sabalenka hoće da dođe u Srbiju: "Dugo sam prijateljica sa Novakom..." VIDEO

Sabalenka hoće da dođe u Srbiju: "Dugo sam prijateljica sa Novakom..." VIDEO

Nova pre 13 sati
Arina Sabalenka, trenutno najbolja teniserka sveta, uskoro bi mogla da poseti Srbiju i po prvi put se upozna sa lepotama naše zemlje. Na konferenciji za medije u Njujorku pred početak turnira u singlu na US Openu beloruska teniserka je upitana da li će… »
Sabalenka: Jednog dana bih mogla da posetim Srbiju, mnogo sam naučila od Novaka

Sabalenka: Jednog dana bih mogla da posetim Srbiju, mnogo sam naučila od Novaka

RTS pre 14 sati
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka rekla je na konferenciji za novinare pred početak Ju-Es opena da joj je bilo veliko zadovoljstvo što je u mešovitom dublu igrala u paru sa Novakom Đokovićem i da bi jednog dana posetila Srbiju. Beloruskinja i… »

Vesti dana »