Povezane vesti

Dušica Grabović hitno primljena u bolnicu: Lekari joj rekli da mora na operaciju, otkrila detalje drame (foto)

Dušica Grabović hitno primljena u bolnicu: Lekari joj rekli da mora na operaciju, otkrila detalje drame (foto)

Mondo pre 1 dan
Dušica Grabović zabrinula je svoje pratioce, nakon što se oglasila iz bolnice i otkrila da je očekuje hitna operacija. Tegobe su počele u ranim jutarnjim časovima, kada je počela da trpi nesnosne bolove u gornjem delu stomaka, što je podelila sa svojim… »
"Doktor je rekao da moram hitno na operaciju" Pevačica (46) se oglasila iz bolnice, trpi nesnosne bolove: "Mislila sam da…

"Doktor je rekao da moram hitno na operaciju" Pevačica (46) se oglasila iz bolnice, trpi nesnosne bolove: "Mislila sam da…

Blic pre 1 dan
Pevačica Dušica Grabović obratila se svojim fanovima sa bolničkog kreveta zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba. Doživela je jak bol u gornjem stomaku i hitno je prevezena u bolnicu. Pevačica Dušica Grabović zabrinula je svoje pratioce na društvenim… »
"Moram hitno na operaciju" Pevačica se oglasila iz bolnice, trpi jake bolove: Suočava se sa ovim problemom

"Moram hitno na operaciju" Pevačica se oglasila iz bolnice, trpi jake bolove: Suočava se sa ovim problemom

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dušica Grabović zabrinula je svoje pratioce na društvenim mrežama kada se oglasila iz bolnice i otkrila da je očekuje hitna operacija. Ona se u ranim jutarnjim časovima sučila sa zdravstvenim tegobama te je to podelila sa svima. - U 7h jutros me… »

Vesti dana »