Povezane vesti

"Uradićemo DNK i odmah ću priznati dete," pevač progovorio o vanbračnom sinu: "Ja sam oduvek želeo treće dete."

"Uradićemo DNK i odmah ću priznati dete," pevač progovorio o vanbračnom sinu: "Ja sam oduvek želeo treće dete."

Telegraf pre 1 dan
Folk pevač Miloš Bojanić svojevremeno je govorio o privatnom životu i mogućnosti da ima vanbračnog sina. Iako je godinama u braku sa424 godina mlađom partnerkom, o njegovoj prevari u Americi brujali su svi. Pevač s ene ustručava da govori o svojoj… »
"Ako postoji žena koja ima naše dete, nek se javi" Pevač priznao da je imao aferu u Americi: Uradićemo DNK test...

"Ako postoji žena koja ima naše dete, nek se javi" Pevač priznao da je imao aferu u Americi: Uradićemo DNK test...

Kurir pre 1 dan
Kada je otvoreno progovorio o privatnom životu i potencijalnoj mogućnosti da ima vanbračnog sina u Americi, Miloš Bojanić je dospeo u centar medijske pažnje. On godinama unazad uživa u skladnom braku sa 24 godine mlađom suprugom Bojanom, ali nema problem… »
"Uradićemo DNK i odmah ću priznati dete" Folker progovorio o vanbračnom sinu: "Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina"

"Uradićemo DNK i odmah ću priznati dete" Folker progovorio o vanbračnom sinu: "Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina"

Blic pre 1 dan
Miloš Bojanić je ponovo dospeo u centar pažnje zbog priča o mogućnosti da ima vanbračnog sina u Americi. Pevač je priznao da je prevario suprugu tokom boravka u Americi, ali nema problem sa tim da prizna dete ukoliko to bude potvrđeno. Folk pevač Miloš… »

Vesti dana »