Povezane vesti
Lando Noris produžio ugovor sa Meklarenom
Auto blog pre 5 sati
Foto: Screenshot / Formula 1 YouTube Britanski vozač Formule 1 Lando Noris produžio je ugovor sa Meklarenom, saopšteno je danas iz tog tima. Kako je saopštio Meklaren, Noris (26) se potpisom novog ugovora obavezao na saradnju do kraja 2030. godine… »
Šampion potpisao novi ugovor, velika vest u Formuli 1
Nova pre 8 sati
Lando Noris, aktuelni svetski prvak u Formuli 1, produžio je ugovor sa Meklarenom do 2030. godine. Noris je član Meklarena od početka svoje karijere u Formuli 1, a prošla godina bila im je istorijska i šampionska. "Postojalo je određeno interesovanje sa… »
Lando Noris produžio ugovor sa Meklarenom do 2030. godine
Radio sto plus pre 10 sati
“Postojalo je određeno interesovanje sa drugih strana, ali ne želim da idem bilo gde. Ne želim da budem u drugom timu. Ne želim da provodim vreme sa drugim ljudima. Zato je ovo verovatno bila jedna od najlakših odluka koje sam doneo otkako sam u Formuli… »
Lando Noris ostao veran "prvoj ljubavi"! Šampion produžio ugovor sa Meklarenom pored interesovanja sa drugih strana
Kurir pre 9 sati
"Postojalo je određeno interesovanje sa drugih strana, ali ne želim da idem bilo gde. Ne želim da budem u drugom timu. Ne želim da provodim vreme sa drugim ljudima. Zato je ovo verovatno bila jedna od najlakših odluka koje sam doneo otkako sam u Formuli… »
Lando Noris produžio ugovor sa Meklarenom do 2030.
Radio 021 pre 9 sati
Aktuelni svetski prvak u Formuli 1 Lando Noris produžio je danas ugovor sa Meklarenom do 2030. godine. "Postojalo je određeno interesovanje sa drugih strana, ali ne želim da idem bilo gde. Ne želim da budem u drugom timu. Ne želim da provodim vreme sa… »
Neće Lando nigde
Telegraf pre 9 sati
Veoma veliki potpis se dogodio u svetu motosporta, a teško da neko nije očekivao da se desi. Britanski vozač Lando Noris produžio je ugovor sa Meklarenom, saopšteno je iz tog tima. Kako je saopštio Meklaren, Noris (26) se potpisom novog ugovora obavezao… »
Svetski šampion Lando Noris produžio ugovor sa Meklarenom
RTS pre 13 sati
Šampion Formule 1 Lando Noris produžio je ugovor sa Meklarenom i ostaće u britanskom timu najmanje do kraja 2030. godine. Britanac je istakao da mu nije bilo teško da donese odluku o nastavku saradnje. "Bilo je prilično lako reći da. Nisam čak ni… »
Vesti dana »
Ugašen požar u ataru sela Slišane, nije bilo povređenih
Serbian News Media pre 3 satajoš 44 povezane
Tragičan bilans poplava u Nepalu: Najmanje 676 mrtvih, skoro 3.000 nestalih!
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
RTV pre 5 satijoš 29 povezanih
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih
Otvoren filmski festival u Nišu, Tanji Bošković nagrada za životno delo
Beta pre 2 satajoš 22 povezane