Povezane vesti

Pajola otvoreno o Partizanu, Vildosi, Penjaroji i Đorđeviću: "Zbog njega sam možda uspeo"

Pajola otvoreno o Partizanu, Vildosi, Penjaroji i Đorđeviću: "Zbog njega sam možda uspeo"

B92 pre 22 dana
Alesandro Pajola je posle dugogodišnjeg boravka u Virtusu iz Bolonje stigao u Partizan. Italijanski plejmejker već je počeo da se upoznaje sa novom sredinom, saigračima i Beogradom, a prve utiske podelio je za Partizan TV. Dosadašnji kapiten Virtusa… »
Alesandro Pajola otvorio dušu: "Još se sećam kad smo igrali u Evrokupu protiv Partizana! Tu atmosferu neću nikad zaboraviti!"…

Alesandro Pajola otvorio dušu: "Još se sećam kad smo igrali u Evrokupu protiv Partizana! Tu atmosferu neću nikad zaboraviti!"…

Kurir pre 22 dana
Partizan je tokom ovog prelaznog roka doveo dvojicu dosadašnjih košarkaša Virtusa. Iako je dolazak Luke Vildoze privukao najveću pažnju javnosti, izuzetno važan posao predstavlja i angažovanje Alesandra Pajole, koji stiže kao jedno od ključnih pojačanja… »
Pajola iskren: „Uloga nije bitna – ovde sam samo da pomognem ekipi!“

Pajola iskren: „Uloga nije bitna – ovde sam samo da pomognem ekipi!“

Hot sport pre 23 dana
Alesandro Pajola zadovoljan je prvim danima u Beogradu i novim okruženjem u Partizanu, a posebno mu znači što će ponovo deliti teren sa Lukom Vildozom. Italijanski reprezentativac stigao je među crno-bele posle čitave decenije u Virtusu i spreman je da… »

Vesti dana »