Povezane vesti
Vlada Irana: Oduprećemo se američkim sankcijama, Vašington preti zemljama koje imaju poslovne veze sa Teheranom
Kurir pre 23 dana
Vlada Irana je danas saopštila da će se odupreti sankcijama SADkoje je opisala kao američko-izraelsku "zaveru". U saopštenju koje su preneli državni mediji, iranska vlada se obavezala da će istovremeno raditi na diplomatiji i odbrani radi zaštite… »
Vlada Irana obećala da se će se odupreti američkim sankcijama
Serbian News Media pre 23 dana
Vlada Irana je danas saopštila da će se odupreti sankcijama SAD koje je opisala kao američko-izraelsku „zaveru“. U saopštenju koje su preneli državni mediji, iranska vlada se obavezala da će istovremeno raditi na diplomatiji i odbrani radi zaštite… »
Vlada Irana obećala da se će se odupreti američkim sankcijama
Radio sto plus pre 23 dana
U saopštenju koje su preneli državni mediji, iranska vlada se obavezala da će istovremeno raditi na diplomatiji i odbrani radi zaštite interesa, bezbednosti i teritorijalnog integriteta svoje države. Najavila je obuzdavanje inflacije, zapošljavanje… »
Vesti dana »
Osetno zahlađenje već danas stiže u Srbiju: Čubrilo najavljuje mrazeve, a evo kada nas čeka otopljenje
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Studentska biciklistička tura Čuvari Ustava u sredu stiže u Vranje
Vranje news pre 4 satijoš 13 povezanih
Mediji kreću u pravnu bitku: Tri medijske kuće najavile tužbu zbog zabrane ulaska u Belu kuću
RTS pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 16 minutajoš 18 povezanih