Povezane vesti

KAD MI NEKO DIRA ŽENU ZAVRŠI NA PATOSU! Ivan Bosiljčić odbranio Jelenu Tomašević!

KAD MI NEKO DIRA ŽENU ZAVRŠI NA PATOSU! Ivan Bosiljčić odbranio Jelenu Tomašević!

Svet & Skandal pre 24 sata
Glumac Ivan Bosiljčić podelio je na svom Instagram profilu video-snimak sa nastupa svoje supruge, poznate pevačice Jelene Tomašević, koji je za kratko vreme privukao ogromnu pažnju javnosti i postao viralan na društvenim mrežama. Tokom izvođenja pesme… »
Jelena Tomašević vrisnula usred pesme: Publika joj mahala da stane, na binu istrčao Ivan Bosiljčić (video)

Jelena Tomašević vrisnula usred pesme: Publika joj mahala da stane, na binu istrčao Ivan Bosiljčić (video)

Mondo pre 23 sata
Jelena Tomašević osvanula je na Instagram nalogu svog supruga, glumca Ivana Bosiljčića, zbog nesvakidašnje scene koja se odigrala na njenom poslednjem koncertu. Jelena je pevala, kada su iz publike krenuli da joj mašu i pokazuju "detalj" na haljini… »
Jelena Tomašević krenula da vrišti tokom nastupa! Ivan Bosiljčić sve snimio, pevačica se izbezumila

Jelena Tomašević krenula da vrišti tokom nastupa! Ivan Bosiljčić sve snimio, pevačica se izbezumila

Kurir pre 1 dan
Glumac Ivan Bosiljčić na Instagramu je podelio video svoje supruge Jelene Tomašević tokom njenog nastupa koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama. Naime, dok je Jelena pevala na nju je skočio ogroman skakavac, a ona je vrisnula i vidno se… »
"Kad mi neko dira ženu, završi na patosu" Ivan Bosiljčić podelio video Jelene Tomašević, snimak je zbog ovoga postao viralan…

"Kad mi neko dira ženu, završi na patosu" Ivan Bosiljčić podelio video Jelene Tomašević, snimak je zbog ovoga postao viralan…

Blic pre 1 dan
Ivan Bosiljčić je na Instagramu podelio video gde je skakavac prekinuo nastup njegove supruge Jelene Tomašević. Jelena se prepala i panično pokušavala da skine skakavca sa sebe tokom pevanja. Glumac Ivan Bosiljčić na Instagramu je podelio video svoje… »

Vesti dana »