Povezane vesti

Kineski Jokić: Nikola je moj idol

Kineski Jokić: Nikola je moj idol

Sport klub pre 10 sati
Centar Portland Trejlblejzersa Jang Hansen kaže da ne oseća dodatni pritisak zbog poređenja sa Nikolom Jokićem. Kineski košarkaš dobio je nadimak „kineski Jokić“ zbog pregleda igre, dodavačkih sposobnosti i načina na koji učestvuje u organizaciji napada… »
Kineski Jokić ima više od 2 metra i sanja da bude poput Srbina: "On je moj idol"

Kineski Jokić ima više od 2 metra i sanja da bude poput Srbina: "On je moj idol"

Telegraf pre 9 sati
Jang Hansen, centar Portland Trejlblejzersa, dotakao se poređenja sa Nikolom Jokićem, najboljim košarkašem na svetu. Njemu laska to poređenje, nema problem što je dobio i nadimak "kineski Jokić", ne smeta mu što je donekle, na početku njegove karijere -… »
Veliki NBA talenat se ugleda na Jokića: "On je moj idol, mnogo volim kako igra košarku"

Veliki NBA talenat se ugleda na Jokića: "On je moj idol, mnogo volim kako igra košarku"

Večernje novosti pre 12 sati
Jang Hansen, mladi kineski centar koji je zbog svog stila igre dobio nadimak „kineski Jokić“, ne krije ko mu je najveća inspiracija u svetu košarke. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Centar Portland Trejlblejzersa i kineske reprezentacije trenutno se… »
Kineski Jokić poručio: "On je moj idol"

Kineski Jokić poručio: "On je moj idol"

B92 pre 12 sati
Kineski centar Jang Hansen kaže da mu je idol Nikola Jokić. Centar kineske reprezentacije i Portland Trejlblejzersa Jang Hansen sprema se za kvalifikacioni ciklus za FIBA Svetsko prvenstvo. Jang Hansen je u pobedi Kine nad Katarom, domaćinom… »

Vesti dana »