Povezane vesti

Peca Lazić se oglasio iz Urgentnog! Nakon što je pretučen u porodičnoj kući, celu noć proveo u bolnici.

Peca Lazić se oglasio iz Urgentnog! Nakon što je pretučen u porodičnoj kući, celu noć proveo u bolnici.

Kurir pre 22 dana
Bivši rijaliti učesnik Predrag Lazić Peca oglasio se iz Urgentnog centra gde je završio nakon što je pretučen u porodičnoj kući. Napad na porodicu Lazić dogodio se sinoć u kasnim večernjim satima, a javnost je o nemilom događaju u Skobalju kod Smedereva… »
Peca Lazić se oglasio iz Urgentnog: Nakon što je pretučen u porodičnoj kući, celu noć proveo u bolnici

Peca Lazić se oglasio iz Urgentnog: Nakon što je pretučen u porodičnoj kući, celu noć proveo u bolnici

Mondo pre 22 dana
Bivši rijaliti učesnik Predrag Lazić Peca oglasio se iz Urgentnog centra gde je završio nakon što je pretučen u porodičnoj kući. Napad na porodicu Lazić dogodio se sinoć u kasnim večernjim satima, a javnost je o nemilom događaju u Skobalju kod Smedereva… »
Peca Lazić završio u Urgentnom nakon što su mu pretukli porodicu i psa, oglasio se iz bolnice: Pokazao nalaze posle jezivog…

Peca Lazić završio u Urgentnom nakon što su mu pretukli porodicu i psa, oglasio se iz bolnice: Pokazao nalaze posle jezivog…

Blic pre 22 dana
Porodica poznatog tiktokera Nece Lazića brutalno je napadnuta u Skobalju, opština Smederevo. Grupa od šest-sedam meštana demolirala im je kuću, polomila prozore, vrata i auto, i napala psa Akija. U mestu Skobalj, u opštini Smederevo, odigrala se prava i… »
Peca Lazić završio u Urgentnom nakon jezivog napada na porodicu! Oglasio se iz bolnice i pokazao nalaze

Peca Lazić završio u Urgentnom nakon jezivog napada na porodicu! Oglasio se iz bolnice i pokazao nalaze

Telegraf pre 22 dana
U selu Skobalj, u opštini Smederevo, dogodio se težak incident u kojem je, prema navodima Nece Lazića, napadnuta njegova porodica. Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i poznati tiktoker oglasio se na Instagramu i podelio potresne detalje. Kako je naveo… »
"Pretukli su mi majku, brata i psa!" Neca Lazić potresen nakon napada na porodicu: Policija na licu mesta

"Pretukli su mi majku, brata i psa!" Neca Lazić potresen nakon napada na porodicu: Policija na licu mesta

Telegraf pre 22 dana
Nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Nenad Lazić Neca, oglasio se na društvenim mrežama vidno potresen nakon stravičnog incidenta koji se, prema njegovim navodima, dogodio u porodičnom domu u selu Skobalj kod Smedereva. Kako je Neca naveo, grupa… »
"Pretukli su mi majku, brata i psa": Jezive scene u domu bivšeg zadrugara, upali na imanje i demolirali kuću

"Pretukli su mi majku, brata i psa": Jezive scene u domu bivšeg zadrugara, upali na imanje i demolirali kuću

Mondo pre 22 dana
Porodicu bivših učesnika Zadruge, Nece i Pece Lazić, zadesilo je stravično nasilje i to u njihovoj porodičnoj kući. Napadači nisu štedeli ni njihove roditelje, kao ni kućnog ljubimca, a kuću su demolirali! Prema rečima Nenada Lazić Nece, grupa od… »
Jeziv napad na porodicu bivšeg zadrugara: Upali na imanje Pece i Nece Lazić, polomili im vrata i prozore, majci slomili nogu

Jeziv napad na porodicu bivšeg zadrugara: Upali na imanje Pece i Nece Lazić, polomili im vrata i prozore, majci slomili nogu

Kurir pre 22 dana
Nenad Lazić Neca, nekadašnji oglasio se na društvenim mrežama vidno potresen nakon što je u porodičnom domu u selu Skobalj kod Smedereva došlo do stravičnog incidenta. Kako je napisao na Instagramu, porodicu bivših rijaliti učesnika Nece i Pece Lazića… »
(Foto) "Pretukli su mi majku, brata i psa" Jezive scene u domu bivšeg zadrugara: Grupa muškaraca upala na imanje i demolirala…

(Foto) "Pretukli su mi majku, brata i psa" Jezive scene u domu bivšeg zadrugara: Grupa muškaraca upala na imanje i demolirala…

Blic pre 23 dana
Nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Nenad Lazić Neca, oglasio se na društvenim mrežama vidno potresen nakon što je u porodičnom domu u selu Skobalj kod Smedereva došlo do stravičnog incidenta. Prema rečima Nenada Lazić Nece, grupa od nekoliko… »

Vesti dana »