Povezane vesti
"Nema šta mu nisam radila!" Naša pevačica imala 8 godina kada je upoznala Breda Pita: "Dosta me je trpeo"
Telegraf pre 7 sati
Jovana Nikolić Mišković danas iza sebe ima uspešnu muzičku karijeru, a malo ko zna da je kao devojčica imala priliku da se druži sa jednim od najpoznatijih holivudskih glumaca. Naime, mnogo pre nego što je Bred Pit postao svetska zvezda, provodio je… »
"Verala sam se po Bredu Pitu": Naša pevačica sa 8 godina upoznala slavnog glumca, a ovo je rekla o Anđelini
Mondo pre 12 sati
Jovana Nikolić Mišković danas iza sebe ima uspešnu muzičku karijeru, ali se za njeno detinjstvo vezuje jedna prilično neobična uspomena. Mnogo pre nego što je postao jedan od najpoznatijih glumaca na svetu, holivudski velikan Bred Pit provodio je vreme… »
Srbin je otkrio Breda Pita, a od Holivuda nije dobio ni dinar! Niko ne zna da je on otac ove srpske pevačice - glumcu se…
Kurir pre 12 sati
Pevačica Jovana Mišković danas iza sebe ima uspešnu muzičku karijeru, ali njeno detinjstvo krije jednu neverovatnu i prilično neobičnu uspomenu. Mnogo pre nego što je postao jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih muškaraca na svetu, slavni holivudski… »
"Nema šta mu nisam radila, dosta me je trpeo" Otac naše pevačice je otkrio Breda Pita, a ona je slavnog glumca upoznala sa 8…
Blic pre 14 sati
Jovana se kao dete često igrala po Bred Pitom, a glumac je pokazivao veliko strpljenje prema njoj. Bota Nikolić, iako poznat po brojnim nagradama i kultnim filmovima, često je bio prepoznat baš po tome što je otkrio Breda Pita. Pevačica Jovana Mišković… »
Vesti dana »
MUP: Ugašen požar u selu Lukovo, vatrogasci odbranili nekoliko desetina kuća, imanja i useva
Jugmedia pre 1 satjoš 27 povezanih
Nepal broji žrtve: Skoro 800 mrtvih, više od 2.500 ljudi nestalo
IndeksOnline pre 5 satijoš 32 povezane
EU: Island ostaje blizak partner posle glasanja na kojem je odbijen nastavak pregovora
N1 Info pre 20 minutajoš 47 povezanih