Povezane vesti

'Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa'

BBC News pre 11 sati
Psihološki efekat dijagnoze herpesa može biti veći od fizičkih simptoma, kažu stručnjaci. Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce - ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je bilo sramota… »
‘Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa’

Južne vesti pre 11 sati
Julian Tse Melis kaže da je skoro godinu dana nakon dijagnoze izbegavala kontakt očima sa prijateljima Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce – ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je… »

Radio 021 pre 11 sati
Psihološki efekat dijagnoze herpesa može biti veći od fizičkih simptoma, kažu stručnjaci. Julian Tse Melis kaže da je skoro godinu dana nakon dijagnoze izbegavala kontakt očima sa prijateljima Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko… »

Danas pre 11 sati
Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce – ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je bilo sramota. „Samo nisam želela da me ljudi vide, što je upravo definicija sramote“, kaže ova… »

Vesti dana »