Povezane vesti
'Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa'
BBC News pre 24 dana
Psihološki efekat dijagnoze herpesa može biti veći od fizičkih simptoma, kažu stručnjaci. Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce - ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je bilo sramota… »
'Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa'
Radio 021 pre 24 dana
Psihološki efekat dijagnoze herpesa može biti veći od fizičkih simptoma, kažu stručnjaci. Julian Tse Melis kaže da je skoro godinu dana nakon dijagnoze izbegavala kontakt očima sa prijateljima Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko… »
‘Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa’
Danas pre 24 dana
Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce – ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je bilo sramota. „Samo nisam želela da me ljudi vide, što je upravo definicija sramote“, kaže ova… »
‘Odbijam da me bude sramota zbog dijagnoze genitalnog herpesa’
Južne vesti pre 24 dana
Julian Tse Melis kaže da je skoro godinu dana nakon dijagnoze izbegavala kontakt očima sa prijateljima Kad je bila u ranim dvadesetim, Melis Edvards je retko napuštala kuću bez naočara za sunce – ne zato što je napolju bilo sunčano, već zato što ju je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 23. septembar: Danas umereno do potpuno oblačno
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Tramp nakon trosatnih razgovora SAD i Irana: Sporazum ili uništenje, druge opcije nema
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 9 povezanih
Zelenski: Rusija planira novi masovni napad na Ukrajinu
Serbian News Media pre 52 minutajoš 8 povezanih
Smederevac (REM): Mediji su dužni da ravnomerno prenose stavove svih učesnika izborne trke
Serbian News Media pre 32 minutajoš 9 povezanih