Povezane vesti
"Ljudi moji, šta je: Ovo?!" Našu pevačicu zadesio haos po povratku iz Grčke, ona se očajna oglasila (video)
Blic pre 1 dan
Ova situacija podsetila je mnoge na njen težak period iz 2020. godine, kada je zadobila ozbiljne povrede nakon pada sa terase. Danas je Jelena dobro, oporavila se i ističe da je najgori period iza nje, a sada je posvećena porodici i svom zdravlju… »
"Ljudi moji, šta je ovo..." Našu pevačicu po povratku iz Grčke zadesio haos, sve snimila
Nova pre 1 dan
Pevačica Jelena Kostov uživala je u letnjim danima na porodičnom odmoru u Grčkoj zajedno sa svojom decom, ali se povratak kući pretvorio u pravu neprijatnost na putu. Naime, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i sa pratiocima podelila snimak… »
"Ljudi moji, šta je ovo..." Našu pevačicu po povratku iz Grčke zadesio haos na putu, objavila snimak
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Jelena Kostov uživala je u letnjim danima na porodičnom odmoru u Grčkoj zajedno sa svojom decom, ali se povratak kući pretvorio u pravu neprijatnost na putu. Naime, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i sa pratiocima podelila snimak… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila rebalans republičkog budžeta za 2026. godinu
Beta pre 18 minutajoš 26 povezanih
Automobil sleteo sa puta, mladić (22) poginuo: Teška nesreća kod Doljevca
Mondo pre 17 minutajoš 22 povezane
Njujork čekao Novakov novi pohod, Navone priredio šok na "Artur Ešu"
RTS pre 52 minutajoš 118 povezanih