Povezane vesti
Pančevci ubedljivo savladali Radnik pred svojim navijačima. Trener Đorđe Čotra: "Danas je bio Karikari, sutra će biti neko…
Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Železničara na svom SRC Mladost ubedljivo su savladali ekipu Radnika sa 5:1. Trener u stručnom štabu Železničara Đorđe Čotra koji je u odsustvu kažnjenog Radomira Kokovića predvodio tim posle pobede je rekao: - Mnogi smatraju da smo imali… »
Kuljanin blista posle ubedljive pobede Železničara: "Nagradio me Bog! Imao sam dosta šansi pre toga, nisam ih iskoristio..."
Kurir pre 1 dan
Iako su gosti prvi stigli do prednosti, Železničar je pokazao karakter, preokrenuo rezultat i na kraju ostvario ubedljivu pobedu. Aleksa Kuljanin bio je jedan od najzapaženijih aktera utakmice – upisao je asistenciju za gol Janka Jevremovića, a potom se… »
Jevremović se oglasio posle "petarde"! Železničar deklasirao Radnik, Janko otkrio kome je posvetio gol!
Kurir pre 17 sati
Janko Jevremović postigao je jedan od pet golova, a nakon utakmice govorio je o preokretu, energiji u ekipi, ali i svom učinku na početku sezone. Radnik je poveo, ali Železničar nije loše otvorio utakmicu? – Pa tako je. Nismo ušli toliko loše u utakmicu… »
Karikari odigrao partiju karijere: Ovo je moj prvi het-trik u karijeri!
Hot sport pre 19 sati
Kvaku Karikari bio je apsolutni junak velike pobede Železničara nad Radnikom iz Surdulice. Napadač iz Gane ušao je na teren početkom drugog poluvremena, postigao prvi het-trik u profesionalnoj karijeri i predvodio Pančevce do spektakularnog preokreta i… »
Vezista železničara Janko Jevremović: "Šef nam je rekao da možemo da damo pet glova"
Dnevnik pre 19 sati
Železničar je u drugom poluvremenu zaigrao mnogo agresivnije i sa pet pogodaka stigao do ubedljive pobede protiv Radnika u Superligi Srbije. Vezista i strelac Janko Jevremović postigao je jedan od pet golova, a nakon utakmice govorio je o preokretu… »
Aleksa Kuljanin strelac i asistent pančevaca u duelu protov radnika: "Vratila se energija, uhvatili smo ritam"
Dnevnik pre 19 sati
Napadač Železničara mladi Aleksa Kuljanin bio je jedan od najzapaženijih aktera utakmice upisao je asistenciju za gol Janka Jevremovića, a potom se i sam upisao u strelce. Ubedljiva pobeda Železničara, iako utakmica nije tako počela. Radnik je poveo, ali… »
Kuljanin blistao u petardi Železničara: „Nagradio me Bog, ovo posvećujem ženi i sinu!“
Hot sport pre 24 sata
Aleksa Kuljanin bio je jedan od ključnih ljudi velikog preokreta Železničara protiv Radnika. Ušao je na poluvremenu, asistirao Janku Jevremoviću za izjednačenje, potom se i sam upisao u strelce, a posle utakmice emotivno je govorio o porodici i rođenju… »
Petarda Pančevaca nakon preokreta: Železničar ubedljiv protiv Radnika
Kurir pre 1 dan
Radnik je posle prvog poluvremena imao gol prednosti pošto je Luka Zorić zatresao mrežu domaćeg tima u 11. minutu, ali je Železničar u nastavku preokrenuo rezultat i stigao do ubedljive pobede. Strelci za pobednički tim bili su Janko Jevremović u 51… »
Vesti dana »
Pljuskovi sa grmljavinom stižu u Srbiju: Ovi delovi biće prvi na udaru, evo i kada
Telegraf pre 53 minutajoš 23 povezane
Novi detalji brodoloma kod Kipra: Broj mrtvih porastao na osam, 18 nestalih – kapetan i posada uhapšeni
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Pala je kiša, ali požari i dalje divljaju širom zemlje: Teška borba na Stolovima, Iljušin leteo pet puta
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih