Povezane vesti
Kuljanin blista posle ubedljive pobede Železničara: "Nagradio me Bog! Imao sam dosta šansi pre toga, nisam ih iskoristio..."
Kurir pre 24 dana
Iako su gosti prvi stigli do prednosti, Železničar je pokazao karakter, preokrenuo rezultat i na kraju ostvario ubedljivu pobedu. Aleksa Kuljanin bio je jedan od najzapaženijih aktera utakmice – upisao je asistenciju za gol Janka Jevremovića, a potom se… »
Pančevci ubedljivo savladali Radnik pred svojim navijačima. Trener Đorđe Čotra: "Danas je bio Karikari, sutra će biti neko…
Dnevnik pre 24 dana
Fudbaleri Železničara na svom SRC Mladost ubedljivo su savladali ekipu Radnika sa 5:1. Trener u stručnom štabu Železničara Đorđe Čotra koji je u odsustvu kažnjenog Radomira Kokovića predvodio tim posle pobede je rekao: - Mnogi smatraju da smo imali… »
Jevremović se oglasio posle "petarde"! Železničar deklasirao Radnik, Janko otkrio kome je posvetio gol!
Kurir pre 23 dana
Janko Jevremović postigao je jedan od pet golova, a nakon utakmice govorio je o preokretu, energiji u ekipi, ali i svom učinku na početku sezone. Radnik je poveo, ali Železničar nije loše otvorio utakmicu? – Pa tako je. Nismo ušli toliko loše u utakmicu… »
Karikari odigrao partiju karijere: Ovo je moj prvi het-trik u karijeri!
Hot sport pre 23 dana
Kvaku Karikari bio je apsolutni junak velike pobede Železničara nad Radnikom iz Surdulice. Napadač iz Gane ušao je na teren početkom drugog poluvremena, postigao prvi het-trik u profesionalnoj karijeri i predvodio Pančevce do spektakularnog preokreta i… »
Vezista železničara Janko Jevremović: "Šef nam je rekao da možemo da damo pet glova"
Dnevnik pre 23 dana
Železničar je u drugom poluvremenu zaigrao mnogo agresivnije i sa pet pogodaka stigao do ubedljive pobede protiv Radnika u Superligi Srbije. Vezista i strelac Janko Jevremović postigao je jedan od pet golova, a nakon utakmice govorio je o preokretu… »
Aleksa Kuljanin strelac i asistent pančevaca u duelu protov radnika: "Vratila se energija, uhvatili smo ritam"
Dnevnik pre 23 dana
Napadač Železničara mladi Aleksa Kuljanin bio je jedan od najzapaženijih aktera utakmice upisao je asistenciju za gol Janka Jevremovića, a potom se i sam upisao u strelce. Ubedljiva pobeda Železničara, iako utakmica nije tako počela. Radnik je poveo, ali… »
Kuljanin blistao u petardi Železničara: „Nagradio me Bog, ovo posvećujem ženi i sinu!“
Hot sport pre 23 dana
Aleksa Kuljanin bio je jedan od ključnih ljudi velikog preokreta Železničara protiv Radnika. Ušao je na poluvremenu, asistirao Janku Jevremoviću za izjednačenje, potom se i sam upisao u strelce, a posle utakmice emotivno je govorio o porodici i rođenju… »
Petarda Pančevaca nakon preokreta: Železničar ubedljiv protiv Radnika
Kurir pre 24 dana
Radnik je posle prvog poluvremena imao gol prednosti pošto je Luka Zorić zatresao mrežu domaćeg tima u 11. minutu, ali je Železničar u nastavku preokrenuo rezultat i stigao do ubedljive pobede. Strelci za pobednički tim bili su Janko Jevremović u 51… »
Vesti dana »
RHMZ: Sunčan i hladan početak jeseni u Novom Sadu, evo šta sledi do vikenda
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 22 povezane
Tramp nakon trosatnih razgovora SAD i Irana: Sporazum ili uništenje, druge opcije nema
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Zašto jesen ne počinje 21. u mesecu kao ostala godišnja doba, već 23.
Nova pre 55 minutajoš 12 povezanih
Automobil sleteo sa puta i udario u cisternu kod Tavankuta, poginula žena
Radio 021 pre 15 minutajoš 21 povezana
Tramp u govoru u UN pretio da će ‘zbrisati’ Iran, Kubanci napustili salu
Južne vesti pre 1 satjoš 6 povezanih