Povezane vesti

Ilić: Izuzetno važan meč protiv OFK Beograda, ostajem u klubu i nastavljam dalje

Ilić: Izuzetno važan meč protiv OFK Beograda, ostajem u klubu i nastavljam dalje

Serbian News Media pre 19 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da igrači u meč protiv OFK Beograda ulaze sa većom dozom samopouzdanja posle pobede nad Hetafeom, kao i da je odluku o ostanku u klubu doneo nakon podrške koju je dobio od navijača. „Utakmica protiv OFK… »
Saša Ilić potvrdio da ostaje na klupi crno-belih: "Nastavljamo dalje, podrška me obavezuje da ostanem trener Partizana"

Saša Ilić potvrdio da ostaje na klupi crno-belih: "Nastavljamo dalje, podrška me obavezuje da ostanem trener Partizana"

Dnevnik pre 19 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas u Beogradu da ostaje na klupi kluba iz Humske. Uprava Partizana najavila je pre šest dana posle poraza od Mladosti u Lučanima (1:3) u šestom kolu Superlige Srbije da će podneti ostavku zajedno sa… »

Radio sto plus pre 21 sat
“Utakmica protiv OFK Beograda sutra je izuzetno bitna za nas. Mi smo u prvenstvu već dovoljno kikseva napravili, mnogo bodova izgubili. Sutra igramo pred našom publikom posle jedne odlične predstave protiv Hetafea (pobeda u revanšu plej-ofa za Ligu… »
Saša Ilić: Nisam ja tutuban, spremao sam se za ovo

Saša Ilić: Nisam ja tutuban, spremao sam se za ovo

Mondo pre 22 sata
Trener Partizana Saša Ilić saopštio je da ne odlazi sa mesta trenera Partizana i da je posle razgovora sa navijačima odlučio da i nakon duela sa Hetafeom ostane trener. Govorio je o statusu Seka i Zubairua, o transferima, povredama, formi, ali i teškoj… »
Saša Ilić otkrio: Pozato ostaje li trener Partizana!?

Saša Ilić otkrio: Pozato ostaje li trener Partizana!?

Hot sport pre 23 sata
Saša Ilić ostaje trener Partizana! Legendarni kapiten crno-belih povukao je ostavku nakon ogromne podrške navijača, a pred duel sa OFK Beogradom otvoreno je govorio o odluci koja je promenjena posle emotivne večeri protiv Hetafea, problemima ekipe i… »
Saša Ilić delio lekcije: Oglasio se o Seku i Zubairuu

Saša Ilić delio lekcije: Oglasio se o Seku i Zubairuu

Mondo pre 22 sata
Saša Ilić je na konferenciji za medije pred meč sa OFK Beogradom u Superligi istakao da neće podneti ostavku i da će nakon insistiranja navijača ostati na klupi crno-belih u teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi. Pred duel u kome crno-beli traže… »
Ilić ostaje: Biće bolje, gore ne može! Nisam ja neki tutuban…

Ilić ostaje: Biće bolje, gore ne može! Nisam ja neki tutuban…

Sport klub pre 23 sata
Saša Ilić je u vrlo dobrom raspoloženju saopštio javnosti da zbog podrške navijača mora da ostane na klupi Partizana. Sport klub je u subotu najavio da će trener, stručni štab i kompletan Upravni odbor ostati u Humskoj, uprkos ostavkama koje su podneli… »
Saša ilić doneo odluku da li ostaje trener Partizana: "Čovek sam od reči, ali..."

Saša ilić doneo odluku da li ostaje trener Partizana: "Čovek sam od reči, ali..."

Nova pre 23 sata
Uprkos tome što je nakon prvenstvenog poraza od Mladosti odlučio da podnese ostavku, Saša Ilić ostaje šef stručnog štaba Partizana. Legenda crno-belih otkrila je pred meč sa OFK Beogradom da je promenila odluku, a ključni razlog za to bila je nepodeljena… »
Saša Ilić potvrdio da ostaje na klupi crno-belih: Podrška navijača me obavezuje da ostanem trener Partizana

Saša Ilić potvrdio da ostaje na klupi crno-belih: Podrška navijača me obavezuje da ostanem trener Partizana

RTS pre 23 sata
Saša Ilić ostaje na klupi Partizana, iako je posle poraza od Mladosti podneo ostavku. Podrška navijača, atmosfera na punim tribinama tokom meča sa Hetafeom i razgovori unutar kluba doveli su do preokreta, pa će Ilić predvoditi crno-bele i u nastavku… »
Saša Ilić nikad iskreniji! Legenda Partizana otvoreno o gorućim temama iz Humske! Otkrio da li ostaje, pa poslao moćnu poruku…

Saša Ilić nikad iskreniji! Legenda Partizana otvoreno o gorućim temama iz Humske! Otkrio da li ostaje, pa poslao moćnu poruku…

Kurir pre 23 sata
Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 19 časova dočekuju OFK Beograd, a konferenciju za medije uoči ovog duela održao je Saša Ilić. On je potopuno otvoreno govorio o svim gorućim temama, a za početak se dotakao narednog protivnika. - Igramo pred našim… »
Saša Ilić: "Ovo nikad nisam doživeo, ostajem - idemo dalje"

Saša Ilić: "Ovo nikad nisam doživeo, ostajem - idemo dalje"

Mondo pre 23 sata
Trener Partizana Saša Ilić ostaje u Humskoj! To je potvrdio na konferenciji za medije pred meč sa OFK Beogradom koji je zakazan za ponedeljak od 19 časova. Utakmica protiv Hetafea je pokazala da crno-beli mogu bolje, a nakon sastanka sa navijačima u… »
Saša Ilić ostaje trener Partizana

Saša Ilić ostaje trener Partizana

Sputnik pre 23 sata
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je u Beogradu da ostaje na klupi kluba iz Humske. Uprava Partizana najavila je pre šest dana posle poraza od Mladosti u Lučanima (1:3) u šestom kolu Superlige Srbije da će podneti ostavku zajedno sa trenerom… »
Saša Ilić potvrdio: "Čovek sam od reči, ali moja obaveza je da ostanem" VIDEO

Saša Ilić potvrdio: "Čovek sam od reči, ali moja obaveza je da ostanem" VIDEO

B92 pre 24 sata
Saša Ilić ostaje na klupi Partizana, iako je nakon poraza od Mladosti podneo ostavku. Trener crno-belih otkrio je da je u međuvremenu promenio odluku, a ključan uticaj na to imala je podrška koju je dobio od navijača. Ilić je nakon poraza od Mladosti… »
Ilić nakon odluke da ostane na klupi Partizana: "Imam odličan odnos sa navijačima, ono što sam doživeo u četvrtak je…

Ilić nakon odluke da ostane na klupi Partizana: "Imam odličan odnos sa navijačima, ono što sam doživeo u četvrtak je…

Večernje novosti pre 23 sata
Saša Ilić ipak neće napustiti Partizan. Iako je nakon poraza od Mladosti podneo ostavku, trener crno-belih odlučio je da ostane na mestu šefa stručnog štaba, a veliku ulogu u njegovoj odluci imala je podrška koju je dobio od navijača. FOTO: FK Partizan… »
Saša Ilić: "To me boli - ne gledam tabelu" VIDEO

Saša Ilić: "To me boli - ne gledam tabelu" VIDEO

B92 pre 23 sata
Saša Ilić, trener Partizana, oglasio se pred novu utakmicu crno-belih. Fudbaleri Partizana su ostavili odličan utisak u dvomeču sa Hetafeom, iako su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Trener crno-belih, Saša Ilić, govorio je o narednom… »
Saša Ilić povukao ostavku i ostaje trener Partizana

Saša Ilić povukao ostavku i ostaje trener Partizana

Politika pre 23 sata
Podrška navijača posle meča sa Hetafeom uticala na odluku stručnog štaba. Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas u Beogradu da ostaje na klupi kluba iz Humske. Uprava Partizana najavila je pre šest dana posle poraza od Mladosti u Lučanima… »
Saša Ilić otkrio razlog zbog kojeg je ostao u Partizanu, Grobari su zaslužni: "Imali smo sastanak, oni..."

Saša Ilić otkrio razlog zbog kojeg je ostao u Partizanu, Grobari su zaslužni: "Imali smo sastanak, oni..."

Telegraf pre 23 sata
Fudbaleri Partizana u okviru sedmog kola Superlige Srbije dočekuju ekipu OFK Beograda, u ponedeljak u 19 časova. Iz tog razloga, predstavnicima medija obratio se Saša Ilić, strateg Parnog valjka. Saša Ilić je obelodanio i da će ostati trener Partizana, o… »
Preokret: Saša Ilić i uprava ostaju u Partizanu

Preokret: Saša Ilić i uprava ostaju u Partizanu

Danas pre 1 dan
Saša Ilić ostaje šef stručnog štaba Partizana, a očekuje se i da uprava crno-belih ostane na svojim dosadašnjim pozicijama. Dobra partija u revanšu plej-ofa za Ligu konferencije protiv Hetafea, podrška navijača i atmosfera jedinstva primorali su Ilića i… »

Vesti dana »