Povezane vesti
Sahranjena Doli Parton: Skromno i u krugu porodice, baš kako je sama želela
Kurir pre 3 sata
Bratanica Doli Parton, Lejni Mej Parton, potvrdila je da je muzička ikona sahranjena u petak. U subotnjoj objavi na Instagramu napisala je da je porodica ispratila Doli Parton na večni počinak dan ranije, 28. avgusta. U objavi, ispraćenoj nizom… »
Doli Parton sahranjena u tajnosti: Kraljica kantri muzike tražila da bude ispraćena u štiklama pored supruga
Mondo pre 6 sati
Vest o smrti Doli Parton, jedne od najvećih zvezda u istoriji kantri muzike, potresla je milione ljudi širom sveta. Dok se obožavaoci opraštaju od legendarne pevačice, njeni najmiliji okupili su se u petak ujutru na mestu na kojem će počivati, u "Vudlon… »
Sahranjena Doli Parton: Porodica joj ispunila poslednju želju
B92 pre 6 sati
Leni Mej Parton, bratanica Doli Parton,potvrdila da je njena tetka sahranjena u petak, 28. avgusta. "Ovo mi je zaista veoma teško da napišem", navela je Leni uz objavu sa fotografijama na kojima je Doli Parton sa različitim članovima porodice. "Želela… »
Doli Parton sahranjena u tajnosti
Nova pre 7 sati
Lejni Mej Parton, bratanica legendarne američke muzičarke Doli Parton, objavila je emotivnu poruku na Instagramu, potvrdivši da je njena tetka sahranjena u petak, 28. avgusta. „Zaista mi je teško da napišem ovu objavu. Želela sam da sačekam da juče… »
Vesti dana »
Trajekt sa 267 putnika se prevrnuo kod Kipra, ima nastradalih
Južne vesti pre 50 minutajoš 39 povezanih
SRCE o incidentima u Užicu: Režim pokušava da zameni teze i krivicu prebaci na žrtve nasilja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Serbian News Media pre 5 satijoš 34 povezane
Putin bi mogao da upotrebi nuklearno oružje, ali Kinezi su povukli ručnu VIDEO
B92 pre 41 minutajoš 33 povezane
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila spisak država porekla nestalih u klizištima
RTS pre 50 minutajoš 31 povezana