Povezane vesti

Sahranjena Doli Parton: Skromno i u krugu porodice, baš kako je sama želela

Sahranjena Doli Parton: Skromno i u krugu porodice, baš kako je sama želela

Kurir pre 3 sata
Bratanica Doli Parton, Lejni Mej Parton, potvrdila je da je muzička ikona sahranjena u petak. U subotnjoj objavi na Instagramu napisala je da je porodica ispratila Doli Parton na večni počinak dan ranije, 28. avgusta. U objavi, ispraćenoj nizom… »
Doli Parton sahranjena u tajnosti: Kraljica kantri muzike tražila da bude ispraćena u štiklama pored supruga

Doli Parton sahranjena u tajnosti: Kraljica kantri muzike tražila da bude ispraćena u štiklama pored supruga

Mondo pre 6 sati
Vest o smrti Doli Parton, jedne od najvećih zvezda u istoriji kantri muzike, potresla je milione ljudi širom sveta. Dok se obožavaoci opraštaju od legendarne pevačice, njeni najmiliji okupili su se u petak ujutru na mestu na kojem će počivati, u "Vudlon… »
Sahranjena Doli Parton: Porodica joj ispunila poslednju želju

Sahranjena Doli Parton: Porodica joj ispunila poslednju želju

B92 pre 6 sati
Leni Mej Parton, bratanica Doli Parton,potvrdila da je njena tetka sahranjena u petak, 28. avgusta. "Ovo mi je zaista veoma teško da napišem", navela je Leni uz objavu sa fotografijama na kojima je Doli Parton sa različitim članovima porodice. "Želela… »
Doli Parton sahranjena u tajnosti

Doli Parton sahranjena u tajnosti

Nova pre 7 sati
Lejni Mej Parton, bratanica legendarne američke muzičarke Doli Parton, objavila je emotivnu poruku na Instagramu, potvrdivši da je njena tetka sahranjena u petak, 28. avgusta. „Zaista mi je teško da napišem ovu objavu. Želela sam da sačekam da juče… »

Vesti dana »