Povezane vesti

Kokanović nakon maestralne partije: Najlepši gol u karijeri – Možemo još bolje!

Kokanović nakon maestralne partije: Najlepši gol u karijeri – Možemo još bolje!

Hot sport pre 5 sati
Pobeda od 5:0 na gostovanju u Super ligi Srbije – veliki rezultat. A, kada se zna da je domaćin bio Čukarički – to daje još veću težinu takvom rezultatu. Jedan od heroja bio je Dragan Kokanović. “Stara dama” odigrala je sjajan meč, bila dominantna od… »
Fudbaler Vojvodine Dragan Kokanović blistao u duelu protiv Čukaričkog: "Najlepši gol u karijeri! Možemo još bolje…"

Fudbaler Vojvodine Dragan Kokanović blistao u duelu protiv Čukaričkog: "Najlepši gol u karijeri! Možemo još bolje…"

Dnevnik pre 6 sati
Pobeda od 5:0 na gostovanju u Superligi Srbije – veliki rezultat. A, kada se zna da je domaćin bio Čukarički – to daje još veću težinu takvom rezultatu. “Stara dama” odigrala je sjajan meč, bila dominantna od prvog do poslednjeg minuta meča 7. kola… »
"Najlepši gol u karijeri" Fudbaler Vojvodine pogodio za Puškaša, pa otvorio dušu: Moramo još bolje...

"Najlepši gol u karijeri" Fudbaler Vojvodine pogodio za Puškaša, pa otvorio dušu: Moramo još bolje...

Kurir pre 6 sati
Vojvodina je odigrala sjajan meč protiv Čukaričkog i pobedila je na Banovom brdu sa 5:0. "Stara dama" je bila dominantna od prvog do poslednjeg minuta meča 7. kola domaćeg šampionata, a posebno je blistao Dragan Kokanović, koji je postigao spektakularan… »
Trostruki strelac Karikari obeležio meč Železničara sa Radnikom: "Ovo je moj dom, srećan sam što sam se vratio"

Trostruki strelac Karikari obeležio meč Železničara sa Radnikom: "Ovo je moj dom, srećan sam što sam se vratio"

Dnevnik pre 6 sati
Het-trik na utakmici, prvi u karijeri, postigao je igrač Železničara Kvaku Karikari u meču sa Radnikomi to za samo 45 minuta igre u drugom poluvremenu. O utakmici, svojim pogocima, povratku u Pančevo, ali i posebnom plesu kojim je proslavio pobedu… »
Postigao je prvi het-trik u karijeri, junak prošlogodišnje senzacije Superlige emotivan: “Posvećujem…”

Postigao je prvi het-trik u karijeri, junak prošlogodišnje senzacije Superlige emotivan: “Posvećujem…”

Telegraf pre 9 sati
Fudbaleri Železničara iz Pančeva su u sedmom kolu Superlige Srbije savladali sa ubedljivih 7:1 ekipu Radnika iz Surdulice, a junak je bio Kvaku Karikari, koji je postigao het-trik. On je izneo utiske za sajt Železničara. - Neverovatno je lepo ponovo biti… »
Kvaku Karikari: Pančevo je moj dom, srećan sam što sam se vratio!

Kvaku Karikari: Pančevo je moj dom, srećan sam što sam se vratio!

Večernje novosti pre 8 sati
Železničar je ubedljivo savladao ekipu Radnika iz Surdulice rezultatom 5:1 u 7. kolu Mozzart Bet SLS, a het-trik na utakmici, prvi u karijeri, postigao je Kwaku Karikari. O utakmici, svojim pogocima, povratku u Pančevo, ali i posebnom plesu kojim je… »

Vesti dana »