Povezane vesti
NOVA: Dejan Vuk Stanković priprema zakon kojim će disciplinovati nastavnike, roditelje i đake – strože kazne, bez prava na…
Kragujevačke pre 22 dana
Predlog izmena Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja izazvao je brojne polemike, kako među nastavnicima i profesorima, tako i među učenicima i njihovim roditeljima. Prosvetari kažu da je tužno što je rasprava o tome započeta tokom trajanja… »
Dejan Vuk Stanković priprema zakon kojim će disciplinovati nastavnike, roditelje i đake: Strože kazne, bez prava na potpunu…
Nova pre 22 dana
Predlog izmena Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja izazvao je brojne polemike, kako među nastavnicima i profesorima, tako i među učenicima i njihovim roditeljima. Prosvetari kažu da je tužno što je rasprava o tome započeta tokom trajanja… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Slučaj "Generalštab": Okrivljeni Ivanović izneo odbranu, odbio da odgovara na pitanja tužioca
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
„Čuvari Ustava“ ovacijama dočekani u Subotici: Danas doček biciklista pred zgradom Županije u Somboru
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 14 minutajoš 18 povezanih