Povezane vesti

"Volim Leskovac, a posebno hranu", Stoja stavila tačku na ovogodišnju zabavu roštilja, dobre muzike i zalogaja

"Volim Leskovac, a posebno hranu", Stoja stavila tačku na ovogodišnju zabavu roštilja, dobre muzike i zalogaja

Telegraf pre 11 sati
Leskovac je sinoć pevao uglas sa Stojom Novaković. Folk zvezda svojim koncertom stavila je tačku na 36. leskovačku "Roštiljijadu", a spektakl je otvorila velikim hitom „Potopiću ovaj splav“. Usledili su „Evropa“, „Ćiki, ćiki“, „Samo“, „Nešto mi govori“… »
Volim Leskovac, a posebno hranu: Stoja Novaković stavila tačku na ovogodišnju zabavu roštilja, dobre muzike i zalogaja (foto)…

Volim Leskovac, a posebno hranu: Stoja Novaković stavila tačku na ovogodišnju zabavu roštilja, dobre muzike i zalogaja (foto)…

Kurir pre 17 sati
Folk zvezda Stoja Novaković svojim koncertom stavila je tačku na 36. leskovačku "Roštiljijadu", a spektakl je otvorila velikim hitom „Potopiću ovaj splav“. Usledili su „Evropa“, „Ćiki, ćiki“, „Samo“, „Nešto mi govori“, „Starija“ i drugi njeni hitovi, uz… »
Veliki sam gurman i hedonista: Stoja Novaković o Leskovcu, gurmanluku i nezaboravnoj atmosferi na "Roštiljijadi" (foto)

Veliki sam gurman i hedonista: Stoja Novaković o Leskovcu, gurmanluku i nezaboravnoj atmosferi na "Roštiljijadi" (foto)

Večernje novosti pre 18 sati
LESKOVAC je sinoć, u subotu uveče, 29. avgusta, pevao uglas sa Stojom Novaković. Foto: Cvetković Photography Folk zvezda je svojim velikim koncertom stavila je tačku na 36. Leskovačku „Roštiljijadu“, a završno veče jedne od najpoznatijih manifestacija u… »

Vesti dana »