Povezane vesti
"Rekla sam Josipi Lisac da je veštica": Šok ispovest ćerke slavnog pevača, videla je uživo i pobegla kod oca
Mondo pre 22 dana
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, hrvatska influenserka Ela Dvornik prisetila se nekih od najsmešnijih trenutaka iz detinjstva. Ona se dotakla jedne anegdote sa legendarnom Josipom Lisac, budući da se kao mala našla u njenom društvu. Ela je kao ćerka… »
"Rekla sam Josipi Lisac da je veštica": Ćerka čuvenog pevača šokirala izjavom o pevačici
Nova pre 22 dana
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, hrvatska influenserka Ela Dvornik prisetila se nekih od najsmešnijih trenutaka iz detinjstva. Ona se dotakla jedne anegdote sa legendarnom Josipom Lisac, budući da se kao mala našla u njenom društvu. Ela je kao ćerka… »
"Rekla sam Josipi Lisac da je veštica", ćerka slavnog muzičara šokirala sve izjavom o legendarnoj pevačici
Telegraf pre 22 dana
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, hrvatska influenserka Ela Dvornik prisetila se nekih od najsmešnijih trenutaka iz detinjstva. Ela je aktivna na društvenim mrežama, te često sa javnošću deli neke dogodovštine iz života. Sada se prisetila trenutka iz… »
"Rekla sam Josipi Lisac da je veštica" Ćerka čuvenog pevača šokirala izjavom o slavnoj umetnici: "Odmah sam pobegla kod tate"…
Blic pre 23 dana
Ela Dvornik se priseća smešnih trenutaka iz detinjstva provedenih uz slavne ličnosti. Jednom prilikom je Josipu Lisac nazvala 'vešticom' kada ju je kao dete prvi put videla. Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, hrvatska influenserka Ela Dvornik prisetila… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 35 povezanih
Detalji incidenta u školi u Novom Sadu: Devojčica (11) ponela na čas nož od 13 centimetra, otkrila i zašto je to uradila
Blic pre 47 minutajoš 19 povezanih
Počela isplata jednokratne pomoći od 6.000 dinara, prijavljeni novac dobijaju od 23. septembra
iKragujevac pre 2 satajoš 74 povezane