Povezane vesti
"Jako je loše, kancer je metastazirao!" Ana Nikolić otkrila da je Rada u bolnici: "Bila sam u šoku"
Telegraf pre 1 dan
Popularna učesnica rijalitija "Zadruga", Rada Vasić, već neko vreme se bori sa opakom bolešću. Njoj se nedavno kancer vratio, pa trenutno boravi u bolnici. Bivš rijaliti učesnica se oglasila sa tog mesta te otkrila sa kakvom se agonijom trenutno suočava… »
"Kancer se vratio, nisam dobro": Rada Vasić vodi najtežu bitku, primljena u bolnicu
Mondo pre 16 sati
Popularna učesnica rijalitija "Zadruga", Rada Vasić, već neko vreme se bori sa opakom bolešću. Njoj se nedavno kancer vratio, pa trenutno boravi u bolnici odakle je govorila za medije. Radi se skupila voda u plućima, ona ne može da radi i tvrdi da joj je… »
"Nisam dobro, vratio mi se kancer, imam vodu u plućima" Rada Vasić prolazi kroz agoniju zbog bolesti, oglasila se iz bolnice…
Blic pre 17 sati
Rada Vasić, učesnica rijalitija 'Zadruga', ponovo se bori sa kancerom dojke i trenutno je u bolnici. Zbog bolesti i vode u plućima, ne može da radi i navodi da joj je potrebna finansijska pomoć jer su lekovi skupi. Popularna učesnica rijalitija… »
"Voda mi je u plućima, nisam dobro, kancer mi se vratio", Rada Vasić se bori sa teškom bolešću, sve je sada ispričala
Kurir pre 17 sati
Popularna učesnica rijalitija " Zadruga", Rada Vasić, već neko vreme se bori sa opakom bolešću. Njoj se nedavno kancer vratio, pa trenutno boravi u bolnici odakle je govorila za medije. Radi se skupila voda u plućima, ona ne može da radi i tvrdi da joj… »
Vesti dana »
Požar na Stolovima nije lokalizovan, u Deliblatskoj peščari mirno
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih