Povezane vesti

"Sve sam prijavila policiji" Maja Berović prvi put o uhapšenom estradnom menadžeru: Prisetila se i bombaškog napada na njenu…

"Sve sam prijavila policiji" Maja Berović prvi put o uhapšenom estradnom menadžeru: Prisetila se i bombaškog napada na njenu…

Blic pre 22 dana
Godinama unazad dobijala je pretnje i bila meta napada, ali je otkrila da policija nikada nije pronašla počinioce. Naglasila je da nikada nije dozvolila reketiranje i da nikome ne bi plaćala ako nije ulagao u njenu karijeru. Pevačica Maja Berović… »
Ekskluzivno! Milica Todorović se srela sa bivšim, njena sestra prva reagovala: Odmah mu je prišla

Ekskluzivno! Milica Todorović se srela sa bivšim, njena sestra prva reagovala: Odmah mu je prišla

Telegraf pre 22 dana
Milica Todorović večeras se pojavila na izboru za Miss Universe Srbije, gde će biti jedna od članica žirija koji će odlučivati koja od 16 finalistkinja zaslužuje prestižnu titulu i priliku da predstavlja Srbiju na svetskom takmičenju. Pevačica je na… »
Maja Berović progovorila: "Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", pevačica otkrila detalje

Maja Berović progovorila: "Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", pevačica otkrila detalje

Kurir pre 21 dana
Regionalna muzička zvezda Maja Berović se večeras pojavila na izboru za Miss Universe Serbia gde je jedna od članica žirija, kao i Milica Todorović. Nasmejana i raspoložena stala je pred domaće medije, a na samom početku Maja je otkrila šta je to što je… »
(Foto) Milica Todorović oči u oči sa bivšim na događaju u Beogradu Nisu se videli godinama, svi bruje o ovom susretu: Njen…

(Foto) Milica Todorović oči u oči sa bivšim na događaju u Beogradu Nisu se videli godinama, svi bruje o ovom susretu: Njen…

Blic pre 21 dana
Milica Todorović večeras se pojavila na događaju u Beogradu, gde će biti jedna od članica žirija, ali nije ni slutila ko će se tamo naći. Milica se srela oči u oči sa bivšim dečkom, koreografom Milošem Paunovićem. Milica Todorović došla je u pratnji… »
"Plakala sam čitave noći..." Prva ispovest Milice Todorović o kolegama koje su je izdale nakon porođaja

"Plakala sam čitave noći..." Prva ispovest Milice Todorović o kolegama koje su je izdale nakon porođaja

Telegraf pre 21 dana
Popularna pevačica Milica Todorović je večeras stigla na prestižni izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela posebno mesto u žiriju. Milica je na događaj došla u pratnji svoje rođene sestre, a pažnju je privukao i njen susret sa bivšim partnerom… »
"Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", Maja prvi put o uhapšenom menadžeru Bube i Jale: "Sve sam prijavila"

"Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", Maja prvi put o uhapšenom menadžeru Bube i Jale: "Sve sam prijavila"

Telegraf pre 21 dana
Regionalna muzička zvezda Maja Berović se večeras pojavila na izboru za Miss Universe Serbia gde je jedna od članica žirija. Nasmejana i raspoložena stala je pred domaće medije, a na samom početku Maja je otkrila šta je to što je kod nje presudno u kada… »
Grudi nikad veće! Milica Todorović došla na izbor za Miss Universe i izazvala ogromnu pažnju

Grudi nikad veće! Milica Todorović došla na izbor za Miss Universe i izazvala ogromnu pažnju

Kurir pre 21 dana
Milica Todorović večeras je stigla na izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela mesto u žiriju koji će imati težak zadatak da između 16 lepotica izabere onu koja će poneti prestižnu titulu i predstavljati našu zemlju na svetskom takmičenju. Popularna… »
Milica na izboru za Mis uhvaćena s bivšim dečkom: Započeli vezu dok je bio u braku, o njima brujala Srbija

Milica na izboru za Mis uhvaćena s bivšim dečkom: Započeli vezu dok je bio u braku, o njima brujala Srbija

Mondo pre 21 dana
Pevačica Milica Todorović pojavila se na izboru u veoma atraktivnom izdanju. Milica je za ovu priliku odabrala crni kombinezon ukrašen štrasom, koji je dodatno naglasio njenu figuru. Posebnu pažnju privukao je efektan dekolte i veliki prorez ispod grudi… »
Pokazala bujni dekolte! Milica Todorović stigla na izbor za Miss Universe Serbia: Večeras će biti član žirija

Pokazala bujni dekolte! Milica Todorović stigla na izbor za Miss Universe Serbia: Večeras će biti član žirija

Telegraf pre 21 dana
Milica Todorović večeras je stigla na izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela mesto u žiriju koji će imati težak zadatak da između 16 lepotica izabere onu koja će poneti prestižnu titulu i predstavljati našu zemlju na svetskom takmičenju. Popularna… »

Vesti dana »