Povezane vesti
"Sve sam prijavila policiji" Maja Berović prvi put o uhapšenom estradnom menadžeru: Prisetila se i bombaškog napada na njenu…
Blic pre 1 dan
Godinama unazad dobijala je pretnje i bila meta napada, ali je otkrila da policija nikada nije pronašla počinioce. Naglasila je da nikada nije dozvolila reketiranje i da nikome ne bi plaćala ako nije ulagao u njenu karijeru. Pevačica Maja Berović… »
Ekskluzivno! Milica Todorović se srela sa bivšim, njena sestra prva reagovala: Odmah mu je prišla
Telegraf pre 1 dan
Milica Todorović večeras se pojavila na izboru za Miss Universe Srbije, gde će biti jedna od članica žirija koji će odlučivati koja od 16 finalistkinja zaslužuje prestižnu titulu i priliku da predstavlja Srbiju na svetskom takmičenju. Pevačica je na… »
Maja Berović progovorila: "Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", pevačica otkrila detalje
Kurir pre 5 sati
Regionalna muzička zvezda Maja Berović se večeras pojavila na izboru za Miss Universe Serbia gde je jedna od članica žirija, kao i Milica Todorović. Nasmejana i raspoložena stala je pred domaće medije, a na samom početku Maja je otkrila šta je to što je… »
(Foto) Milica Todorović oči u oči sa bivšim na događaju u Beogradu Nisu se videli godinama, svi bruje o ovom susretu: Njen…
Blic pre 4 sati
Milica Todorović večeras se pojavila na događaju u Beogradu, gde će biti jedna od članica žirija, ali nije ni slutila ko će se tamo naći. Milica se srela oči u oči sa bivšim dečkom, koreografom Milošem Paunovićem. Milica Todorović došla je u pratnji… »
"Plakala sam čitave noći..." Prva ispovest Milice Todorović o kolegama koje su je izdale nakon porođaja
Telegraf pre 4 sati
Popularna pevačica Milica Todorović je večeras stigla na prestižni izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela posebno mesto u žiriju. Milica je na događaj došla u pratnji svoje rođene sestre, a pažnju je privukao i njen susret sa bivšim partnerom… »
"Taj čovek nikada nije bio moj saradnik", Maja prvi put o uhapšenom menadžeru Bube i Jale: "Sve sam prijavila"
Telegraf pre 6 sati
Regionalna muzička zvezda Maja Berović se večeras pojavila na izboru za Miss Universe Serbia gde je jedna od članica žirija. Nasmejana i raspoložena stala je pred domaće medije, a na samom početku Maja je otkrila šta je to što je kod nje presudno u kada… »
Grudi nikad veće! Milica Todorović došla na izbor za Miss Universe i izazvala ogromnu pažnju
Kurir pre 6 sati
Milica Todorović večeras je stigla na izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela mesto u žiriju koji će imati težak zadatak da između 16 lepotica izabere onu koja će poneti prestižnu titulu i predstavljati našu zemlju na svetskom takmičenju. Popularna… »
Milica na izboru za Mis uhvaćena s bivšim dečkom: Započeli vezu dok je bio u braku, o njima brujala Srbija
Mondo pre 6 sati
Pevačica Milica Todorović pojavila se na izboru u veoma atraktivnom izdanju. Milica je za ovu priliku odabrala crni kombinezon ukrašen štrasom, koji je dodatno naglasio njenu figuru. Posebnu pažnju privukao je efektan dekolte i veliki prorez ispod grudi… »
Pokazala bujni dekolte! Milica Todorović stigla na izbor za Miss Universe Serbia: Večeras će biti član žirija
Telegraf pre 7 sati
Milica Todorović večeras je stigla na izbor za Miss Universe Srbije, gde je zauzela mesto u žiriju koji će imati težak zadatak da između 16 lepotica izabere onu koja će poneti prestižnu titulu i predstavljati našu zemlju na svetskom takmičenju. Popularna… »
Vesti dana »
Kraj i za Kecmanovića – dvojica srpskih tenisera ispala na startu US Opena
Sputnik pre 3 satajoš 8 povezanih
Drhti politička scena u Kijevu! Bivši ukrajinski ministar Fedorov zatražio dil od SAD, ima pakleni predlog za Vašington
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane