Povezane vesti
"Imam udvarače, Asmina i dalje nešto boli u vezi mene", Stanija žestoko o bivšem, Maji i tužbi za Takija - priznala: "U…
Blic pre 10 sati
Stanija ističe da je sada srećna i ispunjena, fokusirana na svoj poslovni život. Želi da javnost prestane da je povezuje sa bivšim partnerima. Pobednica devete sezone "Elite", Stanija Dobrojević, otkrila je da trenutno uživa u obavezama oko sopstvenog… »
"Sramota me je što sam bila s njim": Stanija nikad iskrenije o bivšem vereniku i novim udvaračima
Mondo pre 10 sati
Pobednica devete sezone rijalitija ''Elita'' Stanija Dobrojević progovorila je o vezi sa Asminom Durdžićem, koji je prevario sa drugaricom Majom Marinković i osvrnula se na muškarce koji joj se sada udvaraju. - Ima lepih udvarača, ali uživam u tome za… »
Vesti dana »
(Foto) Novak Đoković ispao u prvom kolu US Opena: Srpski teniser povraćao i imao problema sa grčem
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 60 povezanih
Požari u Srbiji na više frontova: Gde je situacija mirnija, a koja sela su i dalje pod pretnjom
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Velike gužve na Evzoniju: Satima se čeka na ulaz u Severnu Makedoniju
Euronews pre 8 minutajoš 4 povezane
Pripeklo u Srbiji Upaljen meteo alarm: Spremite se za tropske vrućine, temperatura ide i do 37 stepeni evo kada stiže promena
Večernje novosti pre 6 satijoš 6 povezanih