Povezane vesti
Lidija Vukićević ostala bez uloge u poznatoj seriji: Odbila ovaj zahtev i otkrila pod kojim uslovima ne radi
Mondo pre 22 dana
Jedna od naših najpoznatijih glumica, Lidija Vukićević, jednom prilikom je otvoreno progovorila o profesionalnom integritetu, ulogama koje je izgubila zbog svojih principa, kao i o teškom desetogodišnjem periodu bez glumačkih angažmana. Glumica je tada… »
"Šta sam ja, roba?!" Lidija Vukićević o neprijatnim scenama: Evo zašto je izgubila ulogu u poznatoj seriji
Telegraf pre 22 dana
Lidija Vukićević, jedna od najpoznatijih domaćih glumica, svojevremeno je otvoreno govorila o profesionalnim principima, ulogama koje je izgubila zbog toga što nije želela da pravi kompromise, ali i o periodu kada punih deset godina nije imala glumački… »
Evo zbog čega je Lidija Vukićević izgubila ulogu u popularnoj seriji: Glumica o neprijatnim scenama na setu: "Šta sam ja…
Blic pre 22 dana
U teškim periodima sama je sebi otvarala nova vrata kroz školu glume i monodramu, ne čekajući tuđu pomoć. Lidija smatra da novac ne donosi sreću i da je istinska vrednost života u lepim trenucima sa bliskim ljudima, a ne u materijalnom bogatstvu. Jedna… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 33 povezane
Prva izjava novog predsednika Saveta REM-a: Radićemo po propisima koji uređuju tržište elektronskih medija
Blic pre 7 minutajoš 41 povezana
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija povlači iz izborne trke
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Money is hitting bank accounts! Mali explains who gets 6,000 dinars today and who'll have to wait until Friday
B92 pre 1 satjoš 70 povezanih