Povezane vesti
Lidija Vukićević ostala bez uloge u poznatoj seriji: Odbila ovaj zahtev i otkrila pod kojim uslovima ne radi
Mondo pre 4 sati
Jedna od naših najpoznatijih glumica, Lidija Vukićević, jednom prilikom je otvoreno progovorila o profesionalnom integritetu, ulogama koje je izgubila zbog svojih principa, kao i o teškom desetogodišnjem periodu bez glumačkih angažmana. Glumica je tada… »
"Šta sam ja, roba?!" Lidija Vukićević o neprijatnim scenama: Evo zašto je izgubila ulogu u poznatoj seriji
Telegraf pre 4 sati
Lidija Vukićević, jedna od najpoznatijih domaćih glumica, svojevremeno je otvoreno govorila o profesionalnim principima, ulogama koje je izgubila zbog toga što nije želela da pravi kompromise, ali i o periodu kada punih deset godina nije imala glumački… »
Evo zbog čega je Lidija Vukićević izgubila ulogu u popularnoj seriji: Glumica o neprijatnim scenama na setu: "Šta sam ja…
Blic pre 5 sati
U teškim periodima sama je sebi otvarala nova vrata kroz školu glume i monodramu, ne čekajući tuđu pomoć. Lidija smatra da novac ne donosi sreću i da je istinska vrednost života u lepim trenucima sa bliskim ljudima, a ne u materijalnom bogatstvu. Jedna… »
Vesti dana »
Statistika: Rast slovenačkog BDP prošle godine 1,5 odsto
Radio sto plus pre 36 minutajoš 29 povezanih
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTS pre 1 minutjoš 56 povezanih
Istraga protiv sedam osoba u vezi sa pronađenim eksplozivom kod Kanjiže
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Nesvrstani opet u Beogradu: Vučić sa šefovima delegacija povodom godišnjice prve konferenciej pokreta
Danas pre 1 satjoš 48 povezanih