Povezane vesti

„NE DAJ BOŽE DA KAŽEM IMENA!“ Milan Milošević spavao sa POLA ESTRADE, pa otkrio: „Bile su tu i NAJVEĆE ZVEZDE!“

„NE DAJ BOŽE DA KAŽEM IMENA!“ Milan Milošević spavao sa POLA ESTRADE, pa otkrio: „Bile su tu i NAJVEĆE ZVEZDE!“

Svet & Skandal pre 2 sata
Poznati voditelj Milan Milošević otvorenije nego ikada progovorio je o tajnama iz svog privatnog života, estradnim odnosima, ali i nepristojnim ponudama koje je dobijao pre nego što je postao jedno od najprepoznatljivijih lica na našim prostorima. Milan… »
"Ne daj bože da kažem imena s kim sam sve imao odnose" Milan Milošević šokirao izjavom, pa spomenuo i elitnu prostituciju

"Ne daj bože da kažem imena s kim sam sve imao odnose" Milan Milošević šokirao izjavom, pa spomenuo i elitnu prostituciju

Kurir pre 5 sati
Voditelj Milan Milošević otvorenije nego ikada progovorio je o tajnama iz svog privatnog života, estradnim odnosima, ali i nepristojnim ponudama koje je dobijao pre nego što je postao jedno od najprepoznatljivijih lica na našim prostorima. Milan… »
Poznati voditelj otkrio da je imao odnose sa pola estrade, pa krenuo da nabraja: Glumac ga je tužio

Poznati voditelj otkrio da je imao odnose sa pola estrade, pa krenuo da nabraja: Glumac ga je tužio

Telegraf pre 4 sati
Voditelj Milan Milošević uvek je transparentno govorio o svom privatnom životu, a sada je izneo nesvakidašnje detalje i iznenadio priznanjem. Tako je, svojevremeno, otkrio da li je bio u vezi sa nekim poznatim sa estrade. - To je jako zanimljivo pitanje… »
"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj bože da kažem imena." Milan Milošević šokirao izjavom, pa usledio obrt: "Bile su i…

"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj bože da kažem imena." Milan Milošević šokirao izjavom, pa usledio obrt: "Bile su i…

Blic pre 5 sati
Na kraju je istakao da ga među estradnim koleginicama najviše iritiraju intervju Milice Pavlović i Barbare Bobak, iako njihovu muziku voli. Osim toga, ispričao je kako je nakon srednje škole u Novom Sadu dobio ponudu za elitnu prostituciju, što ga je… »

Vesti dana »