Povezane vesti

KOLEGE JOJ OKRENULE LEĐA! Milica Todorović PREPLAKALA CELU NOĆ!

KOLEGE JOJ OKRENULE LEĐA! Milica Todorović PREPLAKALA CELU NOĆ!

Svet & Skandal pre 6 sati
„PREPLAKALA SAM CELU NOĆ“: Milica Todorović prvi put otvoreno o kolegama koje su joj okrenule leđa nakon porođaja Pevačica Milica Todorović pojavila se na jednom gradskom događaju u Beogradu, odevena u elegantnu crnu toaletu i sa prepoznatljivim osmehom… »
"Komentare više ne čitam, pročitala sam sve u ovih sedam meseci": Ispovest Milice Todorović o kolegama koje su je izdale nakon…

"Komentare više ne čitam, pročitala sam sve u ovih sedam meseci": Ispovest Milice Todorović o kolegama koje su je izdale nakon…

Nova pre 10 sati
Milica Todorović je sinoć bila deo žirija na prestižnom izboru za Miss Universe Srbije. Na događaj je došla u pratnji svoje rođene sestre u crnom kombinezonu koji je bio ukrašen štrasom, dok je u prvom planu bio njen dekolte. Iako se porodila u februaru… »
RAZOČARANJE NAKON POROĐAJA! Milica Todorović prvi put o kolegama, koje su joj nakon porođaja okrenule leđa

RAZOČARANJE NAKON POROĐAJA! Milica Todorović prvi put o kolegama, koje su joj nakon porođaja okrenule leđa

Svet & Skandal pre 13 sati
Pevačica Milica Todorović bila je sinoć gošća na jednom događaju u Beogradu. Na kome se pojavila u elegantnoj crnoj toaleti i sa osmehom na licu. Ona se ove večeri srela i sa svojim bivšim emotivnim izabranikom, Milošem Paunovićem, sa kojim se… »
"Preplakala sam celu noć" Milica Todorović prvi put o kolegama, koje su joj nakon porođaja okrenule leđa: "Sa ljudske strane…

"Preplakala sam celu noć" Milica Todorović prvi put o kolegama, koje su joj nakon porođaja okrenule leđa: "Sa ljudske strane…

Blic pre 18 sati
Milica Todorović je bila član žirija na takmičenju za 'Mis Srbije' i pojavila se u elegantnoj crnoj haljini. Nakon porođaja u februaru, Milica se brzo vratila nastupima, ali ističe da joj teško pada razdvajanje od sina. Pevačica Milica Todorović bila je… »
"Plakala sam celu noć": Prva ispovest Milice Todorović o izdaji kolega i prozivkama nakon teškog perioda

"Plakala sam celu noć": Prva ispovest Milice Todorović o izdaji kolega i prozivkama nakon teškog perioda

Mondo pre 17 sati
Pevačica Milica Todorović bila je deo žirija na prestižnom izboru za Miss Universe Srbije. Milica je na događaj došla u pratnji svoje rođene sestre, a pažnju je privukao i njen susret sa bivšim partnerom Milošem Paunovićem. Pojavila se u nesvakidašnjem… »
"Preplakala sam celu noć" Milica Todorović prvi put o kolegama koje su joj nakon porođaja okrenule leđa

"Preplakala sam celu noć" Milica Todorović prvi put o kolegama koje su joj nakon porođaja okrenule leđa

Kurir pre 17 sati
Pevačica Milica Todorović bila je sinoć gošća na jednom događaju u Beogradu. Na kome se pojavila u elegantnoj crnoj toaleti i sa osmehom na licu. Ona se srela i sa svojim bivšim dečkom Milošem Paunovićem, sa kojim se fotografisala i otkrila da su danas u… »

Vesti dana »