Povezane vesti
Lea je preživela jezivi napad ajkule! Morska neman joj je otkinula ruku, a ona je izvela neverovatnu stvar
Telegraf pre 1 dan
"Nikada neću zaboraviti to lice" Australijanka koja je izgubila ruku nakon napada ajkule na plaži u Sidneju opisala je kako je zadala “levi kroše” morskoj nemani, dugoj četiri metra, a pošto je otvorila čeljusti svega nekoliko centimetara od njenog lica… »
'Ja sam žena koja je udarila ajkulu u lice'
Radio 021 pre 13 sati
„Kroz glavu su mi prolazile misli: 'Nećeš me odvojiti od moje ćerke', i uvijala sam se i samo sam počela da je udaram iznova i iznova“, kaže majka devojčice koja je u borbi sa ajkulom ostala bez leve ruke. Supplied Liju Stjuart je napala ajkula na… »
‘Ja sam žena koja je udarila ajkulu u lice’
Danas pre 13 sati
Žena iz Sidneja suočila se licem u lice sa velikom belom ajkulom dugom četiri metra pre nego što ju je više puta udarila. Lija Stjuart je u junu plivala na plaži Kudži kada ju je ajkula ugrizla za butinu i ruke. Povrede su bile toliko teške da su lekari… »
'Ja sam žena koja je udarila ajkulu u lice'
BBC News pre 13 sati
„Kroz glavu su mi prolazile misli: 'Nećeš me odvojiti od moje ćerke', i uvijala sam se i samo sam počela da je udaram iznova i iznova“, kaže majka devojčice koja je u borbi sa ajkulom ostala bez leve ruke. Žena iz Sidneja suočila se licem u lice sa… »
‘Ja sam žena koja je udarila ajkulu u lice’
Južne vesti pre 13 sati
Supplied Liju Stjuart je napala ajkula na plaži Kugi u Sidneju u junu Žena iz Sidneja suočila se licem u lice sa velikom belom ajkulom dugom četiri metra pre nego što ju je više puta udarila. Lija Stjuart je u junu plivala na plaži Kudži kada ju je… »
(Foto) ispovest žene koja je preživela napad velike bele ajkule: Neman je zgrabila i vukla na dno, a onda je ona izvela potez…
Blic pre 18 sati
Lija Stjuart je preživela napad velike bele ajkule na plaži u Sidneju, prvi takav incident na toj lokaciji za više od jednog veka. Uprkos teškim povredama i gubitku ruke, izborila se tako što je ajkulu više puta udarila pesnicom u lice, što joj je… »
Žena preživela brutalan napad ajkule: "Udarila sam je pesnicom, otkinula mi je mišiće i kožu" VIDEO
B92 pre 19 sati
Žena iz Sidneja koja je preživela napad velike bele ajkule opisala je borbu sa morskim psom dugim četiri metra, kojeg je tokom napada više puta udarila pesnicom. Lija Stjuart (34) je u junu na plaži Kugi završila pod vodom nakon što ju je ajkula ugrizla… »
"Nećeš me odvojiti od moje ćerke": Žena pesnicama udarala ajkulu dok ju je vukla pod vodu, herojska borba majke za život
Mondo pre 19 sati
Žena iz Sidneja koja je preživela napad ajkule opisala je trenutak kada se našla oči u oči sa velikom belom ajkulom dugom četiri metra, pre nego što je počela da je udara pesnicama. Liju Stjuart (34) ajkula je u junu odvukla pod vodu na plaži Kudži u… »
Ispovest žene koja je preživela napad ajkule! Neman od 4 metra je zgrabila i povukla na dno, a onda je izvela neverovatan…
Kurir pre 19 sati
Priča o hrabroj majci koja se izborila sa ajkulom kako njena beba ne bi "odrasla bez majke" dobila je svoj nastavak - otkrila je da su njene prve reči nakon buđenja iz kome bile: "Volim te“. Lija Stjuart (35) provela je deset dana u komi nakon što je 13… »
VIDEO Australijanka preživela napad velike bele ajkule: „Udarala sam je pesnicom, mislila sam samo na ćerku“
Nova pre 20 sati
Australijanka Lea Stjuart (34), koja je preživela napad velike bele ajkule kod Sidneja, opisala je dramatičnu borbu za život tokom koje je više puta pesnicom udarila predatora dugog oko četiri metra. Stjuartovu je u junu, dok je plivala kod plaže Kugi… »
Vesti dana »
Od danas puna primena Zakona o trgovačkim praksama, obavezni i digitalni cenovnici
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana
Danas početak nove školske godine za 530.000 osnovaca i 240.000 srednjoškolaca
RTV pre 25 minutajoš 1 povezana
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 40 minutajoš 1 povezana
Moskva otvara vrata Zelenskom – Peskov otkrio kada je moguć susret sa Putinom
RTS pre 45 minutajoš 1 povezana