Povezane vesti

Učesnicu "Elite" muž prevario sa rođenom sestrom, od ćerke saznala za izdaju: Pokušala da ućutka dete, a onda...

Učesnicu "Elite" muž prevario sa rođenom sestrom, od ćerke saznala za izdaju: Pokušala da ućutka dete, a onda...

Telegraf pre 16 sati
Bivša učesnica "Elite", Slađana Lazić Bošković, svojevremeno je iznela u javnost skandalozne tvrdnje koje su zaprepastile region. Njen suprug se navodno tajno viđao sa njenom rođenom sestrom. Slađa je otkrila jezive detalje ove porodične drame… »
"Muž me je prevario sa mojom rođenom sestrom" Rijaliti učesnica od ćerke sazanala da joj najrođenija radi iza leđa:

"Muž me je prevario sa mojom rođenom sestrom" Rijaliti učesnica od ćerke sazanala da joj najrođenija radi iza leđa:

Kurir pre 1 dan
Slađa Lazić Bošković, bivša učesnica " Elite", jednom prilikom iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. - Imali su nešto ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja ušla u Elitu on je otišao na Zlatibor, kad sam… »
"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala šokantnu istinu: "Videla ih je kako se grle"

"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala šokantnu istinu: "Videla ih je kako se grle"

Telegraf pre 1 dan
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađa Lazić Bošković, svojevremeno je u javnosti iznela tvrdnje koje su izazvale veliku pažnju. Ona je tada govorila o porodičnoj drami i navodnoj prevari supruga sa njenom rođenom sestrom. Slađa je u emisiji "Pitam za… »
"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala da izdaju najrođenijih: "Bili su na Zlatiboru, videla ih je…

"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala da izdaju najrođenijih: "Bili su na Zlatiboru, videla ih je…

Blic pre 1 dan
Slađina sestra je pokušala da sakrije istinu i ućutka dete da ne kaže majci šta je videla. Nakon otkrića, sestra se pravdala plačem i zaklinjanjem, dok je muž na optužbe samo ćutao. Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađana Lazić Bošković, svojevremeno… »

Vesti dana »