Povezane vesti
Učesnicu "Elite" muž prevario sa rođenom sestrom, od ćerke saznala za izdaju: Pokušala da ućutka dete, a onda...
Telegraf pre 21 dana
Bivša učesnica "Elite", Slađana Lazić Bošković, svojevremeno je iznela u javnost skandalozne tvrdnje koje su zaprepastile region. Njen suprug se navodno tajno viđao sa njenom rođenom sestrom. Slađa je otkrila jezive detalje ove porodične drame… »
"Muž me je prevario sa mojom rođenom sestrom" Rijaliti učesnica od ćerke sazanala da joj najrođenija radi iza leđa:
Kurir pre 21 dana
Slađa Lazić Bošković, bivša učesnica " Elite", jednom prilikom iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. - Imali su nešto ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja ušla u Elitu on je otišao na Zlatibor, kad sam… »
"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala šokantnu istinu: "Videla ih je kako se grle"
Telegraf pre 21 dana
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađa Lazić Bošković, svojevremeno je u javnosti iznela tvrdnje koje su izazvale veliku pažnju. Ona je tada govorila o porodičnoj drami i navodnoj prevari supruga sa njenom rođenom sestrom. Slađa je u emisiji "Pitam za… »
"Muž me je prevario sa rođenom sestrom" Slađa od ćerke saznala da izdaju najrođenijih: "Bili su na Zlatiboru, videla ih je…
Blic pre 21 dana
Slađina sestra je pokušala da sakrije istinu i ućutka dete da ne kaže majci šta je videla. Nakon otkrića, sestra se pravdala plačem i zaklinjanjem, dok je muž na optužbe samo ćutao. Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađana Lazić Bošković, svojevremeno… »
Vesti dana »
Podrška Trampu na najnižem nivou u političkoj karijeri: Okreću mu leđa i republikanci
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Prvi snimak napadača u Turskoj! Monstrum s oružjem u ruci trči ulicom, policija ga savladala i uhapsila! Đaci u panici bežali od metaka ispred škole (video)
Kurir pre 16 minutajoš 19 povezanih
Stiglo pitanje, stigao i odgovor: Selektor Srbije otkrio njegovu budućnost na klupi „orlova“!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih