Povezane vesti
Sančez: Spreman sam da se kandidujem na izborima 2027. godine
NIN pre 2 sata
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sanče3 ne odustaje: Evo šta sprema za izbore 2027.
Večernje novosti pre 5 sati
PREMIJER Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. Pedro PARDO / AFP / Profimedia On je u intervjuu za radio… »
Sančez: Spreman sam
B92 pre 6 sati
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti održani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sančez: Nema prevremenih izbora, odslužiću mandat do kraja
Politika pre 6 sati
„Narodna stranka želi da ukine društvena dostignuća, ali ja ne odlazim”. Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao… »
Vesti dana »
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTS pre 4 satijoš 68 povezanih
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 51 minutajoš 35 povezanih
Pojačane kontrole saobraćaja oko osnovnih škola u Nišu i okolini
Medijska kutija pre 26 minutajoš 44 povezane
Protesti prevoznika sa Zapadnog Balkana ispred Delegacija EU
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 38 povezanih
VJT u Subotici: Istraga protiv 7 osoba u vezi sa pronađenim eksplozivom kod Kanjiže
Nedeljnik pre 5 satijoš 32 povezane