Povezane vesti
Sančez: Spreman sam da se kandidujem na izborima 2027. godine
NIN pre 21 dana
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sanče3 ne odustaje: Evo šta sprema za izbore 2027.
Večernje novosti pre 22 dana
PREMIJER Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. Pedro PARDO / AFP / Profimedia On je u intervjuu za radio… »
Sančez: Spreman sam
B92 pre 22 dana
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti održani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sančez: Nema prevremenih izbora, odslužiću mandat do kraja
Politika pre 22 dana
„Narodna stranka želi da ukine društvena dostignuća, ali ja ne odlazim”. Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 33 povezane
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija povlači iz izborne trke
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Počela isplata, ali rok za podizanje novca nije isti za sve: Evo do kada morate da podignete 6.000 dinara
Mondo pre 1 satjoš 70 povezanih