Povezane vesti
Sančez: Spreman sam da se kandidujem na izborima 2027. godine
NIN pre 21 dana
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sanče3 ne odustaje: Evo šta sprema za izbore 2027.
Večernje novosti pre 21 dana
PREMIJER Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. Pedro PARDO / AFP / Profimedia On je u intervjuu za radio… »
Sančez: Spreman sam
B92 pre 21 dana
Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti održani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao na vlast. On je u intervjuu za radio Kardena SER rekao da će to učiniti… »
Sančez: Nema prevremenih izbora, odslužiću mandat do kraja
Politika pre 21 dana
„Narodna stranka želi da ukine društvena dostignuća, ali ja ne odlazim”. Premijer Španije Pedro Sančez izjavio je danas da je spreman da se na izborima koji će biti opdržani 2027. godine kandiduje sa istim entuzijazmom kao i 2019. godine, kada je došao… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Mediji: Sastanak Trampa i Zelenskog u Njujorku; Kremlj: Sankcije Rusiji će otežati okončanje sukoba
RTV pre 46 minutajoš 1 povezana
Teheran spreman za "neprijateljsku agresiju", Vašington steže obruč sankcijama
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
DANAS POČINJE ISPLATA 6.000 DINARA: Evo gde ležu pare i ko novac dobija danas, a ko od sutra
Ozon pre 6 minutajoš 2 povezane
Od letnjih temperatura do prvih pahulja: Srbiju će tokom dana zahvatiti naglo zahlađenje i kiša
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Lula: Brazil neće uvoditi recipročne mere protiv SAD dok traju pregovori
Blic pre 6 satijoš 1 povezana