Povezane vesti

Putin saradnicima rekao "obesiće me": Plaši se za sopstveni život, sprema se brutalna osveta i masovni udari

Putin saradnicima rekao "obesiće me": Plaši se za sopstveni život, sprema se brutalna osveta i masovni udari

Mondo pre 11 sati
Vladimir Putin strahuje za sopstvenu bezbednost ako se rat završi bez pobede, a kao minimalni cilj postavio je zauzimanje celog Donbasa, piše Ekonomist. Izvori bliski Kremlju otkrili su za Ekonomist da je Putin u jednom trenutku saradnicima rekao… »
Putin se poverio najbližim saradnicima, jedna stvar bi mogla da ga košta života? "Obesiće me..."

Putin se poverio najbližim saradnicima, jedna stvar bi mogla da ga košta života? "Obesiće me..."

Telegraf pre 17 sati
Ubija ih tempo. Ruski predsednik Vladimir Putin sve je zabrinutiji zbog sopstvene bezbednosti u slučaju da se rat u Ukrajini završi bez ostvarivanja barem minimalnog ruskog cilja - potpunog zauzimanja Donbasa. Prema izvorima bliskim ruskom predsedniku… »
Putin: "Obesiće me"

Putin: "Obesiće me"

B92 pre 19 sati
Kako piše "Ekonomist", ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da eskalira rat u Ukrajini jer smatra da bi mu život bio ugrožen ukoliko bi se rat okončao bez zauzimanja Donbasa. Kako se dalje navodi, nijedan od ekonomskih ili političkih problema nije… »

Vesti dana »