Povezane vesti
Navaro: Ne moraju svi da imaju istu minutažu
Sputnik pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde počeli su uveliko pripreme za novu sezonu, a Ibon Navaro, novi trener crveno-belih govorio je za medije o tome kako teku treninzi, raspodeli minuta kao i o ulozi Nikole Kalinića koji je nedavno postao pomoćni trener. Crvena… »
Pojačanje sletelo u Beograd! Novi šraf Ibona Navara u stvaranju još moćnije Crvene zvezde!
Kurir pre 9 sati
KK Crvena zvezda je dobila još jedno pojačanje na raspolaganju. David Kramer je posle reprezentativnih obaveza sa Nemačkom stigao u Beograd i uskoro će se priključiti ekipi Ibona Navara. Kramer je sa reprezentacijom Nemačke ostvario dve pobede, a na dva… »
Zvezda dobila veliko pojačanje - Nemac stigao u Beograd VIDEO
B92 pre 10 sati
Crvena zvezda dobila je još jedno pojačanje za novu sezonu, pošto je posle obaveza sa reprezentacijom Nemačke u Beograd stigao David Kramer. Iskusni bek uskoro će se priključiti ekipi Ibona Navara i početi rad sa novim saigračima. Kramer je prethodnih… »
Nikola Kalinić naredio košarkašima Zvezde da rade sklekove! Hit scena na treningu crveno-belih! Kalinu prvi put vidimo u ulozi…
Kurir pre 13 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije priključio se stručnom štabu Crvene zvezde, gde će u narednom periodu obavljati funkciju prvog pomoćnika novom šefu struke Ibonu Navaru. Kalinić je dobio priliku da debituje pred medijima u novoj ulozi tokom otvorenog… »
Džons spreman da bude lider Zvezde: „Biću produžena ruka trenera na parketu!“
Hot sport pre 13 sati
Kris Džons stigao je u Crvenu zvezdu kao jedno od najzvučnijih pojačanja ovog leta, a posle otvorenog treninga govorio je o ulozi koju želi da ima u novom timu, razgovorima sa Vasilijem Micićem, ponovnoj saradnji sa Semijem Odželejem i sistemu Ibona… »
Džons: Pričao sam sa Vasom, srećan sam što sam ponovo sa Semijem
Sport klub pre 14 sati
Kris Džons, pojačanje Crvene zvezde na poziciji pleja, govorio je o raznim temama tokom predstavljanja crveno-belog tima za novu sezonu. U razgovoru za Sport klub istakao je da je veoma srećan što je došao u Beograd. „Oduševljen sam. Ja sam samo deo koji… »
Kris Džons jedva čeka novu sezonu: "Semi je moj čovek, u kontaktu sam sa Vasom Micićem..."
Telegraf pre 13 sati
Ovog leta je Zvezda dovela Krisa Džonsa u svoje redove kao ogromno pojačanje. Doskorašnji igrač Hapoela je projektovan da bude prvi plejmejker ekipe, a sada se po prvi put obratio i javnosti kao novi košarkaš crveno-belih. On je istakao da hoće da… »
Džons jedva čeka da zaigra za Zvezdu: "Uradićemo sve što je potrebno" VIDEO
B92 pre 14 sati
Košarkaš Crvene zvezde Kris Džons izneo je prve utiske povodom svojim prvih dana u novom timu. "Veoma sam uzbuđen, sjajna grupa ljudi, pojedine poznajem još od prošle godine, jedva čekam da sve počne.Uradićemo sve što je potrebno, moram da istaknem svoje… »
Vesti dana »
“Ne damo naše profesore”: Učenici Jovine gimnazije pozivaju na protest ispred Mašinske – danas u 13.30
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 1 povezana