Povezane vesti
"Izabrao sam PAOK jer volim crno-bele boje!" Ugrešić posle odlaska iz Partizana otkrio: Imao sam druge opcije...
Kurir pre 7 sati
Mladi fudbaler veznog reda je istakao da je zadovoljan zbog selidbe u Solun. "Zadovoljstvo je biti član ovako velikog kluba. Srećan sam, jer je moja želja bila da dođem ovde, u ovaj grad. Jedva čekam da zaigram na ovom stadionu i osetim podršku… »
Iz Partizana u PAOK: "Naši klubovi su bratski, a navijači braća"
B92 pre 8 sati
Novi fudbaler PAOK-a Ognjen Ugrešić govorio je o dolasku u Solun, povezanosti grčkog kluba sa Partizanom, ali i nadimku "srpski Džud Belingem". Dosadašnji vezista crno-belih istakao je da je želeo da karijeru nastavi upravo u PAOK-u. "Zadovoljstvo je… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 71 povezana
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: "Kontinuirano kršio Statut i naneo ogromnu političku štetu partiji"
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
(Foto) Policija traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo u Danilovgradu, pronađen automobil kojim je pobegao
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 64 povezane
Predstavio se kao taksista, pa ih oteo i držao vezane na tavanu! Saslušani muškarci osumnjičeni za otmicu u Beogradu: Tukli ih i pretili ubistvom, pa tražili po 10.000 evra za otkup
Blic pre 4 satijoš 37 povezanih
Pojačane kontrole kod svih osnovnih škola: Policija će posebno pratiti četiri prekršaja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 49 povezanih