Povezane vesti

BIKOVIĆ JE NAPRAVIO HAOS! Glumac progovorio o kolegi, o ovome se ćuti!

BIKOVIĆ JE NAPRAVIO HAOS! Glumac progovorio o kolegi, o ovome se ćuti!

Svet & Skandal pre 20 sati
NEOČEKIVANI POZIV: Pavle Mensur otkrio šta je Miloš Biković uradio za njega u Rusiji Mladi glumac Pavle Mensur našao se u fokusu medijske pažnje, a u svom najnovijem gostovanju u podkastu govorio je o planovima za nastavak karijere, radu u Srbiji, ali i… »
"Biković je napravio haos" Pavle Mensur bez dlake na jeziku o kolegi, ovo mu nikad neće zaboraviti: "Nikad se nismo družili, a…

"Biković je napravio haos" Pavle Mensur bez dlake na jeziku o kolegi, ovo mu nikad neće zaboraviti: "Nikad se nismo družili, a…

Blic pre 1 dan
Pavle Mensur je trenutno u fokusu javnosti zbog veze sa starijom koleginicom Jelisavetom Orašanin. Njihova veza se suočava sa ljubomorom, posebno zbog Jelisavetinog provokativnog oblačenja. Glumac Pavle Mensur trenutno se nalazi u samom centru pažnje… »
"Ne znam kuda će me život odvesti": Mensur smuvao Jelisavetu, sada otkrio svoje planove i pomenuo Bikovića

"Ne znam kuda će me život odvesti": Mensur smuvao Jelisavetu, sada otkrio svoje planove i pomenuo Bikovića

Mondo pre 1 dan
Glumac Pavle Mensur trenutno je u jeku interesovanja javnosti zbog veze sa starijom koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja se razvela od Miloša Teodosića. Mensur, koji retko izlazi u javnost, sada je progovorio o svojoj karijeri i otkrio da li planira da… »
“Ne znam kuda će me život odvesti”: Smuvao stariju Jelisavetu, Pavle Mensur sad progovorio: Umešao Bikovića

“Ne znam kuda će me život odvesti”: Smuvao stariju Jelisavetu, Pavle Mensur sad progovorio: Umešao Bikovića

Telegraf pre 1 dan
Glumac Pavle Mensur trenutno je u jeku interesovanja javnosti zbog veze sa starijom koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja se razvela od Miloša Teodosića. Mensur, koji retko izlazi u javnost, sada je progovorio o svojoj karijeri i otkrio da li planira da… »

Vesti dana »