Povezane vesti
Voditeljku prozivaju zbog veze sa duplo mlađim partnerom, ona odgovorila: Žena u mojim godinama mora da gleda turske serije
Kurir pre 11 sati
Hrvatska voditeljka Vjekoslava Bah (53) progovorila je o temi koja mnoge intrigira, njenoj vezi sa 25 godina mlađim muzičarem Antoniom Marićem (28), kao i o komentarima javnosti koji su usledili nakon što se saznalo za njihovu ljubavnu priču. O njihovoj… »
Poznata Hrvatica progovorila o vezi sa 25 godina mlađim: "Žena u mojim godinama mora da gleda turske serije"
Telegraf pre 12 sati
Hrvatska voditeljka Vjekoslava Bah (53) progovorila je o temi koja mnoge intrigira, njenoj vezi sa 25 godina mlađim muzičarem Antoniom Marićem (28), kao i o komentarima javnosti koji su usledili nakon što se saznalo za njihovu ljubavnu priču. O njihovoj… »
"Žena u mojim godinama ne mora samo da gleda turske serije" Voditeljka (53) o ljubavi sa 25 godina mlađim muzičarem: "To je…
Blic pre 12 sati
Oštro je kritikovala dvostruke standarde prema starijim ženama u vezama sa mlađim muškarcima. Naglasila je da je jedino važno kako oni funkcionišu privatno, bez obzira na mišljenja drugih. Hrvatska voditeljka Vjekoslava Rita Bah (53) otvoreno je… »
Vesti dana »
Ruski državljanin osumnjičen za trostruko ubistvo na strelištu kod Danilovgrada lociran u Herceg Novom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
“Ne damo naše profesore”: Učenici Jovine gimnazije pozivaju na protest ispred Mašinske – danas u 13.30
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 1 povezana