Povezane vesti
Voditeljku prozivaju zbog veze sa duplo mlađim partnerom, ona odgovorila: Žena u mojim godinama mora da gleda turske serije
Kurir pre 21 dana
Hrvatska voditeljka Vjekoslava Bah (53) progovorila je o temi koja mnoge intrigira, njenoj vezi sa 25 godina mlađim muzičarem Antoniom Marićem (28), kao i o komentarima javnosti koji su usledili nakon što se saznalo za njihovu ljubavnu priču. O njihovoj… »
Poznata Hrvatica progovorila o vezi sa 25 godina mlađim: "Žena u mojim godinama mora da gleda turske serije"
Telegraf pre 21 dana
Hrvatska voditeljka Vjekoslava Bah (53) progovorila je o temi koja mnoge intrigira, njenoj vezi sa 25 godina mlađim muzičarem Antoniom Marićem (28), kao i o komentarima javnosti koji su usledili nakon što se saznalo za njihovu ljubavnu priču. O njihovoj… »
"Žena u mojim godinama ne mora samo da gleda turske serije" Voditeljka (53) o ljubavi sa 25 godina mlađim muzičarem: "To je…
Blic pre 21 dana
Oštro je kritikovala dvostruke standarde prema starijim ženama u vezama sa mlađim muškarcima. Naglasila je da je jedino važno kako oni funkcionišu privatno, bez obzira na mišljenja drugih. Hrvatska voditeljka Vjekoslava Rita Bah (53) otvoreno je… »
Vesti dana »
"Danas 4,9 miliona građana dobija novac, sutra još milion" Oglasili se iz Poštanske štedionice: Evo kako će izgledati isplata
Blic pre 12 minutajoš 22 povezane
Prve pahulje usred septembra: Temperature će iz dana u dan naglo opadati; Na ova dva mesta u Srbiji će danas pasti sneg
Dnevnik pre 12 minutajoš 12 povezanih
Slovenac dodatno ponizio Srbiju: Izgovorio je samo pet reči posle sramotne igre odbojkaša
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 37 minutajoš 4 povezane