Povezane vesti
Gvozdenović slomio nogu, Mačva mu dala novi ugovor: „Mi smo uz svoje ratnike kad je najteže“
Šabačke novosti pre 19 sati
Provincijski Urugvaj je ostao bez svog Milana Gvozdenovića pred sam početak sezone, kada je ovaj fudbaler slomio nogu, dok su sada odlučili da mu daju novi ugovor na dve godine. Milan Gvozdenović je doživeo tešku povredu u kontrolnoj utakmici sa… »
Kakav sunovrat karijere: Nekadašnje pojačanje Partizana potpisalo za petoligaša!
Večernje novosti pre 23 sata
Odlučio je da se vrati u domovinu, ali iznenadio izborom novog kluba. Photo: Vladimir Markovic / imago sportfotodienst / Profimedia Stigao je prošle zime u Humsku kao veliko pojačanje Sebastijan Polter, međutim, ekspresno je napustio Partizan. Bivši… »
Šmekerski potez Šabačke Mačve, igrač slomio nogu, oni mu dali ugovor: "Mi smo uz svoje ratnike kad je najteže"
Telegraf pre 24 sata
Fudbalski klub Mačva iz Šapca napravila je pravi šmekerski potez. Provincijski Urugvaj je ostao bez svog Milana Gvozdenovića pred sam početak sezone, kada je ovaj fudbaler slomio nogu, dok su sada odlučili da mu daju novi ugovor na dve godine. Milan… »
Iz Partizana otišao u 5. ligu Nemačke
Telegraf pre 1 dan
Prethodne zime je Partizan u svoje redove doveo napadača Sebastijana Poltera i najavio ga kao veliko pojačanje. Ovaj iskusni fudbaler je u crno-belom dresu odigrao 17 utakmica i postigao je dva gola uz dve asistencije. Istekao mu je ugovor, a sad je… »
Vesti dana »
Ridžidžu: Od osnivanja Pokreta nesvrstanih Srbija i Indija imaju prijateljske odnose
Euronews pre 13 minutajoš 70 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih