Povezane vesti
Ovako Marija Šerifović odgaja sina Pevačica iznela stavove o roditeljstvu: To je jedna od najčudnijih stvari...
Kurir pre 5 sati
Marija Šerifović tople letnje dane provodi sa sinom, a tokom ovog leta su zajedno krstarili po jadranskom primorju, obilazeći Hrvatsku i Crnu Goru, ali i svoju omiljenu destinaciju za odmor, Bali. Marija je emotivne trenutke sa sinom podelila na… »
“Ostaće mu fotografija i ja da mu pričam…”: Marija Šerifović se raznežila, pa objavila sliku sa sinom
Telegraf pre 5 sati
Marija Šerifović iskoristila je leto da provede vreme sa svojim sinom Mariom, a ovoga puta leto su proveli krstareći po jadranskom primorju, obilazeći Hrvatsku i Crnu Goru, ali i svoju omiljenu destinaciju za odmor, Bali. Sada kada se radna sezona polako… »
(Foto) "Ostaće mu fotografije i ja da mu pričam koliko smo bili srećni" Mariju Šerifović preplavile emocije, objavila prelepe…
Blic pre 5 sati
Marija Šerifović je leto provela sa svojim sinom Mariom na Jadranskom primorju i na Baliju. Objavila je emotivne fotografije sa sinom pred završetak letnje sezone. Marija Šerifović iskoristila je leto da provede vreme sa svojim sinom Mariom, a ovoga puta… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 71 povezana
SPS i Ružić o odluci Komisije: Stranka ga isključila zbog kršenja Statuta, on kaže da još nije dobio zvaničnu odluku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 37 povezanih
Trostruko ubistvo u Danilovgradu, policija traga za ruskim državljaninom
RTS pre 0 minutajoš 64 povezane
Tužilaštvo zatražilo pritvor trojici osumnjičenih za otmicu pet stranih državljana
Insajder pre 5 satijoš 37 povezanih
Pojačane kontrole kod svih osnovnih škola: Policija će posebno pratiti četiri prekršaja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 49 povezanih