Povezane vesti

„Dao sam sve što sam imao“: Mesi završio reprezentativnu karijeru

„Dao sam sve što sam imao“: Mesi završio reprezentativnu karijeru

Danas pre 20 dana
Nakon više od dve decenije koliko je u nacionalnom dresu Argentine postizao najveće uspehe, Lionel Mesi je objavio kraj reprezentativne karijere. Mesi je kao kapiten predvodio Argentinu do finala na ovogodišnjem Mundijalu, a na prethodnom u Kataru 2022… »
Povukao se Leo Mesi, Argentinac saopštio odluku

Povukao se Leo Mesi, Argentinac saopštio odluku

Nova pre 20 dana
Legendarni argentinski fudbaler Lionel Mesi je saopštio na svom Instagram profilu da se povlači iz reprezentacije Argentine, sa kojom je 2022. osvojio prvenstvo sveta. Argentinac je nedavno igrao u finalu Mundijala u SDSAD-u gde je Argentina poražena od… »
Lionel Mesi objavio kraj: "Sada ću biti još jedan od vas, navijaću i podržavati vas"

Lionel Mesi objavio kraj: "Sada ću biti još jedan od vas, navijaću i podržavati vas"

Kurir pre 20 dana
Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera ikada, objavio je kraj igranja za nacionalni tim. Mesi je na nedavnom Mundijalu zaustavljen u finalu porazom od Španije, a ono što se tada najavljivalo sada je dobilo zvaničnu crtu. Čuveni Argentinac se oglasio… »
Kraj: Povukao se Lionel Mesi

Kraj: Povukao se Lionel Mesi

Mondo pre 20 dana
Lionel Mesi je rekao da je sada zaista kraj! Objavio je emotivnu poruku i zvanično se povukao iz reprezentacije4 Argentine posle više od 20 godina dominicije i pobeda koje je doneo svom narodu. Fudbaler Inter Majamija ima 39 godina, do sada je u… »
(Foto) Posle dvadeset godina - kraj! Lionel Mesi se povukao

(Foto) Posle dvadeset godina - kraj! Lionel Mesi se povukao

Dnevnik pre 20 dana
Legendarni Argentinac potvrdio je odluku koju je dugo najavljivao i emotivnom porukom saopštio da više neće nositi dres nacionalnog tima. Lionel Mesi je nastupio ove godine na Svetskom prvenstvu, došao je do finala sa Argentinom i tamo je poražen od… »
"Bila je to odluka koja je bolela!" Lionel Mesi se oglasio emotivnom porukom

"Bila je to odluka koja je bolela!" Lionel Mesi se oglasio emotivnom porukom

Večernje novosti pre 20 dana
FUDBALSKI svet je primio vest da je Lionel Mesi završio reprezentazivnu karijeru. FOTO: Tanjug/AP/Ashley Landis On se oglasio saopštenjem, u kom je pisao o ovoj odluci koja nije bila laka. - Posle ovoliko vremena koje je prošlo od finala, nakon što sam… »
Kraj: Povukao se Lionel Mesi!

Kraj: Povukao se Lionel Mesi!

Telegraf pre 20 dana
Ono što je bilo najavljeno, sada je dobilo i epilog. Legendarni Lionel Mesi odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima, objavio je na svom zvaničnom profilu na Instagramu. On je objavio i emotivnu poruku. Lionel Mesi je nastupio ove godine na Svetskom… »

Vesti dana »