Povezane vesti
Grof o krahu Zvezde: Mnogo grešaka kluba, ne samo na terenu
Sport klub pre 21 sat
Miodrag Božović Grof, bivši igrač i trener Crvene zvezde, govorio je u podkastu Mocartsporta "2x45" o evropskom neuspehu kluba sa Marakane. Kod Grofa nema uvijanja, o svemu govori direktno. „Mislim da je, objektivno, Zvezda mnogo bolji tim od Plzenja… »
Grof u svom stilu o Zvezdi: „Kako je krenulo – ponovo Lala, pa ja, a onda opet Miloje!“
Hot sport pre 22 sata
Miodrag Grof Božović bez zadrške je govorio o evropskom neuspehu Crvene zvezde, potezima rukovodstva, Albertu Rijeri, Vladanu Milojeviću i čestim promenama na Marakani, a čitavu analizu završio je u svom prepoznatljivom stilu – šalom o povratku Nenada… »
Grof Božović otvorio "Pandorinu" kutiju: "Prodali su dva najbolja igrača, poruka je bila - mi smo prošli" - progovorio o…
Kurir pre 22 sata
Crvena zvezda je doživela težak udarac eliminacijom od Viktorije Plzenj, odnosno plasmanom u treće po rangu UEFA takmičenje - Ligu konferencija, Ostanju u klubu i brojnim odlukama govorio je bivši trener crveno-belih Miodrag Božović u podkastu " 2x45"… »
Vesti dana »
Lazarević sa zamenikom ministra spoljnih poslova Indonezije o unapređenju trgovine
RTV pre 4 minutajoš 70 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
Južne vesti pre 1 satjoš 37 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 4 satijoš 56 povezanih
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 45 povezanih