Povezane vesti

Murat besan kao ris! Isprozivao Luksa kao nikada: Da sam bio tu, napravio bih haos tom osuđeniku

Murat besan kao ris! Isprozivao Luksa kao nikada: Da sam bio tu, napravio bih haos tom osuđeniku

Kurir pre 15 sati
Tokom sinoćnje emisije, ali i pre iste, Sale Luks žestoko je napao Saru Stojanović, a sada se oglasio njen dečko Murat Asylguzhin koji je odgovorio na sva ova poniženja upućena njegovoj devojci! Murat se, naime, na samom početku večeri osvrnuo na uvrede… »
HAOS NA PINKU! Intervenisala i Majka rijaliti učesnice!

HAOS NA PINKU! Intervenisala i Majka rijaliti učesnice!

Svet & Skandal pre 18 sati
DRAMA NA PINKU: Sukob Sandre Stojanović, njene majke i Saleta Luksa – pače i pretnje novinaru Snimanje emisije „Narod pita“ na televiziji Pink pretvorilo se u pravi skandal kada su se u studiju sreli bivši rijaliti partneri Sandra Stojanović i Sale Luks… »
Drama bivšeg para eskalirala ispred zgrade Pinka! On pretio novinarima, neviđeni haos: "Nemoj da mi prilaziš!"

Drama bivšeg para eskalirala ispred zgrade Pinka! On pretio novinarima, neviđeni haos: "Nemoj da mi prilaziš!"

Kurir pre 20 sati
Sara Stojanović sinoć je bila gost u "Narod pita" na Pinku, a ispred zgrade televizije pojavio se i njen bivši dečko Sale Luks. Njihov odnos unutar rijalitija su obeležile konstantne rasprave i problemi, iako je ljubav bila velika. Dok je Sara pričala o… »
Bivši joj prekinuo intervju, pa pretio novinarima: Neviđeni skandal ispred zgrade Pinka, kamere sve snimile

Bivši joj prekinuo intervju, pa pretio novinarima: Neviđeni skandal ispred zgrade Pinka, kamere sve snimile

Mondo pre 19 sati
Učesnica Elite Sara Stojanović gostovala je u emisiji "Narod pita"; a dok je okupljenim novinarima pričala o boravku kod svog partnera Murata u Španiji, okupljeni novinari su je pitali o tome kako gleda na to što je i Sale Luks večeras tu. - Ništa nisam… »
Drama na Pinku! Intervenisala majka rijaliti učesnice i produkcija: Sreli se on i ona i izbio haos: Napao i novinara: Nemoj da…

Drama na Pinku! Intervenisala majka rijaliti učesnice i produkcija: Sreli se on i ona i izbio haos: Napao i novinara: Nemoj da…

Kurir pre 1 dan
Sandra Stojanović sinoć je bila gost u emisiji "Narod pita" na Pinku. Međutim, sa njom je gostovao i rijaliti učesnik Sale Luks, a opšte je poznato da su oni zajedničkim učešćem u rijalitiju, imali stalno rasprave i probleme, a bili su i u velikoj… »

Vesti dana »